Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έπαθα καρκίνο από το άγχος μου για την τηλεθέαση»

09:55 - 20/05/2020

Όσα είπε ο δημοσιογράφος για τη γυναίκα του Μαρία και […] Το άρθρο Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έπαθα καρκίνο από το άγχος μου για την τηλεθέαση» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Έπαθα καρκίνο από το άγχος μου για τα νούμερα της τηλεθέασης και επειδή κάπνιζα πολύ»

Η εξομολόγηση πασίγνωστου Έλληνα παρουσιαστή και δημοσιογράφου. «Έπαθα καρκίνο από το άγχος μου για τα νούμερα της τηλεθέασης και επειδή κάπνιζα πολύ. Την πρώτη μέρα ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο «Έπαθα καρκίνο από το άγχος μου για τα νούμερα της τηλεθέασης και επειδή κάπνιζα πολύ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έπαθα καρκίνο από το άγχος μου για τα νούμερα της τηλεθέασης και επειδή κάπνιζα πολύ»

O Κώστας Χαρδαβέλλας σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε στην σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του όταν διαγνώστηκε με καρκίνο. Ο δημοσιογράφος...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κώστας Χαρδαβέλλας: Έπαθα καρκίνο γιατί κάπνιζα πολύ και είχα άγχος για τα νούμερα της τηλεθέασης

ΕΛΛAΔΑ  Για τη γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Espresso”. Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι το έντονο άγχος σε συνδυασμό με το κάπνισμα ήταν οι αιτίες που τον έκαναν να αρρωστήσει, ενώ αποκάλυψε ότι η περιπέτεια αυτή τον έφερε πιο κοντά στον Θεό, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν δεν πίστευε ιδιαίτερα. “Έπαθα καρκίνο από το άγχος μου για τα νούμερα της τηλεθέασης και επειδή κάπνιζα πολύ. Δεν ήμουν ο κλασικός «θεούσος» που πάει στην εκκλησία. Είμαι πιστός, αλλά θρήσκος δεν είμαι. Έγιναν κάποια γεγονότα όταν είχα καρκίνο που με έκαναν να πλησιάσω πολύ σε αυτό που λέμε «θείο». Την πρώτη μέρα που έμαθα ότι έχω καρκίνο προ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Κώστας Χαρδαβέλλας: Έπαθα καρκίνο από το άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης - Θα ήμουν φυλακή αν δεν ήταν η γυναίκα μου

"Εάν δεν ήταν η σύζυγός μου, θα είχα μπει φυλακή. Είναι το στήριγμά μου"

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Έπαθα καρκίνο από το άγχος μου για τα νούμερα της τηλεθέασης

Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Espresso. Για να αλλάξουμε κλίμα και να πάμε στη γενναία μάχη που δώσατε με τον καρκίνο. Έχετε αναφέρει ότι η πίστη σας στον Θεό σάς έδωσε δύναμη για

Διαβάστε το στο madata.gr

Έπαθα καρκίνο από το άγχος μου για τα νούμερα της τηλεθέασης και επειδή κάπνιζα πολύ

Για να αλλάξουμε κλίμα και να πάμε στη γενναία μάχη που δώσατε με τον καρκίνο. Έχετε αναφέρει ότι η πίστη σας στον Θεό σάς έδωσε δύναμη για να σταθείτε όρθιος. Πώς βιώσατε αυτό το «θαύμα»; Έπαθα καρκίνο από το άγχος μου για τα νούμερα της τηλεθέασης και επειδή κάπνιζα πολύ. Δεν ήμουν ο κλασικός «θεούσος» που πάει στην εκκλησία. Είμαι πιστός, αλλά θρήσκος δεν είμαι. Έγιναν κάποια γεγονότα όταν είχα καρκίνο που με έκαναν να πλησιάσω πολύ σε αυτό που λέμε «θείο». Την πρώτη μέρα που έμαθα ότι έχω καρκίνο προσευχήθηκα στην Παναγία Εκατονταπυλιανή στην Πάρο. Ένιωσα ότι κάτι...

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!