Χαμός στην Καλαμπάκα. Έκαναν… σεξ σε ανοιχτό πάρκινγκ!

10:24 - 20/05/2020

Ένα θέαμα όσο και τόσο συνηθισμένο στην Καλαμπάκα αντίκρυσαν το πρωί της Τετάρτης περαστικοί από την οδό Βλιώρα. Όπως  κατήγγειλαν στην ιστοσελίδα tameteora.gr περαστικοί είδαν στο Δημοτικό Πάρκινγκ που βρίσκεται εκεί  ένα ζευγάρι Καλαμπακιωτών να… συνουσιάζεται  σε κοινή θέα. Το παράνομο ζευγάρι μετά τις φωνές των περαστικών ντύθηκε και έφυγε σα να μη συνέβαινε τίποτα. … Συνεχίστε την ανάγνωση του "Χαμός στην Καλαμπάκα. Έκαναν… σεξ σε ανοιχτό πάρκινγκ!"

Διαβάστε Περισσότερα στο trikalavoice.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαμός στην Καλαμπάκα: Ακόλαστο ζευγάρι έκανε σεξ σε πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης!

Όσοι ήταν περαστικοί από το σημείο, τα είδαν κυριολεκτικά.... όλα!

Διαβάστε το στο NewsBomb

Χαμός στην Καλαμπάκα: Έκαναν σεξ σε κοινή θέα στο Δημοτικό πάρκινγκ

Ένα θέαμα όσο και τόσο συνηθισμένο στην Καλαμπάκα αντίκρισαν το πρωί της Τετάρτης 19 Μαΐου περαστικοί από την οδό Βλιώρα. Όπως μας κατήγγειλαν περαστικοί είδαν στο Δημοτικό Πάρκινγκ που βρίσκεται στην οδό Βλιώρα έναν ηλικιωμένο γνωστό Καλαμπακιώτη να συνουσιάζεται με μια Καλαμπακιώτισσα σε κοινή θέα. Το παράνομο ζευγάρι μετά τις... The post Χαμός στην Καλαμπάκα: Έκαναν σεξ σε κοινή θέα στο Δημοτικό πάρκινγκ appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Παράνομο ζευγάρι στην Καλαμπάκα έκανε σεξ σε δημόσιο χώρο

Έφυγαν από τις διαμαρτυρίες των περαστικών

Διαβάστε το στο news.gr

Χαμός στην Καλαμπάκα – Έκαναν… σεξ στο Δημοτικό Πάρκινγκ!

Ένα θέαμα όχι και τόσο συνηθισμένο στην Καλαμπάκα αντίκρισαν το πρωί της Τετάρτης περαστικοί από την οδό Βλιώρα. Όπως  κατήγγειλαν στην ιστοσελίδα tameteora.gr περαστικοί είδαν στο Δημοτικό Πάρκινγκ που βρίσκεται εκεί  ένα ζευγάρι Καλαμπακιωτών να… συνουσιάζεται  σε κοινή θέα. Το παράνομο ζευγάρι μετά τις φωνές των περαστικών ντύθηκε και έφυγε σα να μη συνέβαινε τίποτα. Πηγή: tameteora.gr .larissanet.gr

Διαβάστε το στο entertv.gr

Χαμός στην Καλαμπάκα: Ζευγάρι έκανε σεξ σε πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης! (pic)

Όσοι ήταν περαστικοί από το σημείο, τα είδαν κυριολεκτικά…. όλα! Ένα θέαμα όσο και τόσο συνηθισμένο στην Καλαμπάκα αντίκρισαν το πρωί της Τετάρτης περαστικοί από την οδό Βλιώρα. Όπως κατήγγειλαν στην ιστοσελίδα tameteora.gr περαστικοί είδαν στο Δημοτικό Πάρκινγκ που βρίσκεται εκεί ένα ζευγάρι Καλαμπακιωτών να… συνουσιάζεται σε κοινή θέα. Το παράνομο ζευγάρι μετά τις φωνές των περαστικών […] The post Χαμός στην Καλαμπάκα: Ζευγάρι έκανε σεξ σε πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης! (pic) appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Χαμός στην Καλαμπάκα. Έκαναν… σεξ σε ανοιχτό πάρκινγκ!

Ένα θέαμα όσο και τόσο συνηθισμένο στην Καλαμπάκα αντίκρυσαν το πρωί της Τετάρτης περαστικοί από την οδό Βλιώρα. Όπως  κατήγγειλαν στην ιστοσελίδα tameteora.gr περαστικοί είδαν στο Δημοτικό Πάρκινγκ που βρίσκεται εκεί  ένα ζευγάρι Καλαμπακιωτών να… συνουσιάζεται  σε κοινή θέα. Το παράνομο ζευγάρι μετά τις φωνές των περαστικών ντύθηκε και έφυγε σα να μη συνέβαινε τίποτα. Πηγή: tameteora.gr

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ trikalavoice.gr

Το τουρνουά μπάσκετ “3 on 3″… επιστρέφει στα Τρίκαλα!!!

Στρατολογεί και τον… Κουτρομάνο στη Ν.Δ. ο Κουτσονάσιος!!!

Ρίχνει γέφυρες ο Ξάφος…

Δήλωση Ηλία Βλαχογιάννη για τον Ε-65: “Αισθάνομαι δικαιωμένος…” 

Απεβίωσε η Άννα Μάντζαρη

Χαμός στην εθνική οδό έξω από τη Λάρισα. Γυναίκα οδηγός σταμάτησε και… γδύθηκε!!!