Σάλος στην Καλαμπάκα: Σεξ σε κοινή θέα σε πάρκιγκ στο κέντρο της πόλης

12:21 - 20/05/2020

Με ένα θέαμα όχι και τόσο συνηθισμένο στην Καλαμπάκα ήρθαν αντιμέτωποι το πρωί της Τετάρτης 19 Μαΐου περαστικοί από την οδό Βλιώρα. Όπως μας κατήγγειλαν, περαστικοί είδαν στο Δημοτικό Πάρκινγκ που βρίσκεται στην οδό Βλιώρα έναν ηλικιωμένο γνωστό Καλαμπακιώτη να συνουσιάζεται με μια Καλαμπακιώτισσα σε κοινή θέα. Το παράνομο ζευγάρι μετά τις φωνές των περαστικών […] Το άρθρο Σάλος στην Καλαμπάκα: Σεξ σε κοινή θέα σε πάρκιγκ στο κέντρο της πόλης εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καλαμπάκα: Έκαναν σεξ σε κοινή θέα σε πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης σα να μη συνέβη τίποτα

Όπως κατήγγειλαν στην ιστοσελίδα tameteora.gr περαστικοί είδαν στο Δημοτικό Πάρκινγκ που βρίσκεται εκεί ένα ζευγάρι Καλαμπακιωτών να… συνουσιάζεται σε κοινή θέα. Το παράνομο ζευγάρι μετά τις φωνές των περαστικών ντύθηκε και έφυγε σα να μη συνέβαινε τίποτα. Ειδήσεις σήμερα: Ελληνικό ΥΠΕΞ σε Άγκυρα: Ακόμη μια αδόκιμη προσπάθειά σας να παραποιήσετε την ιστορία Καιρός: Επιδείνωση του καιρού από […] The post Καλαμπάκα: Έκαναν σεξ σε κοινή θέα σε πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης σα να μη συνέβη τίποτα appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θρήνος στην Καλαμπάκα. Πέθανε 42χρονος στρατιωτικός

Ο Βασίλειος Τσινόγκος Υπσγος (ΤΟΠ) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών. Κηδεύεται την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 και ώρα 12:00 μ. από τον Ιερό Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας.   Η σύζυγος: Βασιλική Τσινόγκου Η κόρη: Λουΐζα Τσινόγκου Ο πατέρας: Δημήτριος Τσινόγκος ΟΙ ΘΕΙΟΙ, ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ, ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ, ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Η … Συνεχίστε την ανάγνωση του "Θρήνος στην Καλαμπάκα. Πέθανε 42χρονος στρατιωτικός"

Διαβάστε το στο trikalavoice.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Ρώσοι: «Θα επεκτείνουμε την ουδέτερη ζώνη στην Ουκρανία»! Θα είναι και το Χάρκοβο μέσα;

«Θάνατοι μέσα σε νοσοκομεία»! Τι ακριβώς συμβαίνει;;; vid

Ακόμα και φυλακή! Τρόμος για την παγκόσμια Συνθήκη που θέλουν να φέρουν τον Μάιο, vid

Βουλή: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον Φλώρο

Ο ρωσικός πύραυλος Onyx από την οικογένεια Kalibr και Zircon! Απλά δείτε

Η ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο για συμμετοχή στην απεργία την 1η Μαΐου