«Επίσκεψη της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπης Βέττα στην Ακρινή και το εργοτάξιο της Πτολεμαΐδας V- Εκδηλώσεις μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων- Επίσκεψη στο κέντρο υγείας της Σιάτιστας»

12:36 - 20/05/2020

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα επισκέφθηκε την  Ακρινή για να συνομιλήσει με τους κατοίκους και την κοινοτική αρχή για τις εξελίξεις στο θέμα της μετεγκατάστασης του οικισμού. Ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Θεοχάρης Καζαντζίδης την ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχουν γίνει, ενώ έθεσε το πλαίσιο των διεκδικήσεων για την επόμενη ημέρα. Η κ. Βέττα ... The post «Επίσκεψη της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπης Βέττα στην Ακρινή και το εργοτάξιο της Πτολεμαΐδας V- Εκδηλώσεις μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων- Επίσκεψη στο κέντρο υγείας της Σιάτιστας» appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)