Εισαγγελέας δίκης Τοπαλούδη- Οι στίχοι που ανέβασε στο facebook: "Οταν μου πέταξαν το μαχαίρι δεν βρήκε πουθενά να καρφωθεί"
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αριστοτέλεια Δόγκα: «Όταν μου πέταξαν το μαχαίρι δεν βρήκε πουθενά να καρφωθεί»
«Εκείνη τη νύχτα άδειασα τόσο, που όταν μου πέταξαν το μαχαίρι δεν βρήκε πουθενά να καρφωθεί», έγραφε η φωτογραφία που ανέβασε η Αριστοτελεία Δόγκα, η οποία συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα: «’Μίλα ψιθυριστά όταν μιλάς γι’αγάπη’. Τ. Λειβαδίτης, ο ποιητής της καρδιάς μου. Dedicated». Δείτε την σχετική ανάρτηση εδώ: Διαβάστε ακόμη: Γώγος για κορονοϊό: […]
The post Αριστοτέλεια Δόγκα: «Όταν μου πέταξαν το μαχαίρι δεν βρήκε πουθενά να καρφωθεί» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΕισαγγελέας στη δίκη Τοπαλούδη: «Οταν μου πέταξαν το μαχαίρι δεν βρήκε πουθενά να καρφωθεί»
Η Αριστοτέλεια Δόγκα, ήταν ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη, κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Με την συναισθηματική αγόρευσή της, που ήταν καταπέλτης κατά των δύο κατηγορουμένων, προκάλεσε καταιγισμό θετικών σχολίων αλλά και επικρίσεων. Αυτός ενδέχεται, εξάλλου, πως ήταν και ένας από […]
Διαβάστε το στο irafina.gr