Τα πρώτα λόγια της 34χρονης μετά την επίθεση με βιτριόλι: Μια με μαύρα μου έριξε κάτι
17:34 - 20/05/2020
Σε σταθερή κατάσταση στην Εντατική του νοσοκομείου Metropolitan νοσηλεύεται η 34χρονη κοπέλα που το πρωί της Τετάρτης (20.05.2020) δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι ενώ πήγαινε στη δουλειά της.
Η άτυχη κοπέλα κινδυνεύει να χάσει το μάτι της, αφού από το βιτριόλι έχει σοβαρό έγκαυμα και στον αμφιβληστροειδή
Διαβάστε Περισσότερα στο madata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καλλιθέα: Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της 34χρονης καλλονής μετά την σχιζοφρενική επίθεση με βιτριόλι
Τα πρώτα λόγια της 34χρονης μετά την επίθεση με βιτριόλι Σε εκπομπή του Mega μίλησε ο διευθυντής επειγόντων του Metropolitan, όπου μεταφέρθηκε η άτυχη 34χρονη μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι. Όπως ανέφερε ο Πάρης Μπουλές: «Νοσηλεύεται στην ομάδα εγκαυμάτων. Στη διάρκεια της πρωινής βάρδιάς μου στις 09:48 παρέλαβα μία γυναίκα που ήρθε τρέχοντας και ουρλιάζοντας. Είχε […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΚαλλιθέα: Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της καλλονής 34χρονης μετά την σχιζοφρενική επίθεση με βιτριόλι
Τα πρώτα λόγια της 34χρονης μετά την επίθεση με βιτριόλι Σε εκπομπή του Mega μίλησε ο διευθυντής επειγόντων του Metropolitan, όπου μεταφέρθηκε η άτυχη 34χρονη μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι. Όπως ανέφερε ο Πάρης Μπουλές: Νοσηλεύεται στην ομάδα εγκαυμάτων. Στη διάρκεια της πρωινής βάρδιάς μου στις 09:48 παρέλαβα μία γυναίκα που ήρθε τρέχοντας και ουρλιάζοντας. Είχε γίνει κάποιου είδους επίθεση εναντίον της με χημική ουσία. Αντιμετωπίστηκε σαν χημικό έγκαυμα. Της δώσαμε όλες τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: Η γυναίκα είχε χημικό έγκαυμα στο πρόσωπο, στον τράχηλο και στα άνω άκρα της. Και στο αριστερό της μάτι ένα άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή. Αυτή τη στιγμή αντιμετ
Διαβάστε το στο spoilers