Καναδάς: Ο Τζάστιν Τριντό φοράει τη μάσκα, όταν είναι απαραίτητο
22:03 - 20/05/2020
Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό δήλωσε σήμερα ότι φοράει μάσκα κάθε φορά που δεν μπορεί να τηρήσει τους κανόνες...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Τζάστιν Τριντό φοράει τη μάσκα όταν είναι απαραίτητο
Ο Πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό δήλωσε σήμερα ότι φοράει μάσκα κάθε φορά που δεν μπορεί να τηρήσει τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, ακολουθώντας τις νέες συστάσεις των υγειονομικών αρχών.
Όταν "κυκλοφορώ στους διαδρόμους του κοινοβουλίου ή πηγαίνω στο γραφείο μου ή βρίσκομαι κοντά σε άλλους, επιλέγω να φοράω μάσκα", διαβεβαίωσε κατά τη διάρκεια της τακτικής συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί στην Οτάβα για την πανδημία.
"Θα φορέσω μάσκα όταν θα πάω στο κοινοβούλιο ο ίδιος σήμερα για τη συνεδρίασή μας. Μόλις καθίσω στη θέση μου και σε απόσταση δύο μέτρων από όλους, θα τη βγάλω για να συμμετάσχω στην κοινοβουλευτική συζήτηση". "Αυτό έχω επιλέξει να κάνω όταν βρίσκομαι σε κίνηση
Διαβάστε το στο Ο Τζάστιν Τριντό φοράει τη μάσκα, όταν θεωρεί πως δεν τηρούνται οι αποστάσεις
Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό δήλωσε ότι φοράει μάσκα κάθε φορά που δεν μπορεί να τηρήσει τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.
Διαβάστε το στο hellasjournal.com