Άγιος Κωνσταντίνος και η Αγία Ελένη: Ποιοι είναι οι Ισαπόστολοι που γιορτάζουν σήμερα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης: Ποιοι ήταν οι ιεραπόστολοι που γιορτάζουν σήμερα
Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη: Ο Άγιος Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 247. Γονείς του ήταν ο Κωνστάντιος ο Α` ο Χλωρός και μητέρα του η Ελένη από το Δρέπανο της Βιθυνίας. Ο Κωνσταντίνος σε ηλικία 18 ετών έγινε στρατιωτικός και χάρη στην ανδρεία και το αγέρωχο φρόνημά του, προήχθη γρήγορα στα ανώτατα αξιώματα του στρατού. Ο Κύριος θέλοντας […]
The post Του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης: Ποιοι ήταν οι ιεραπόστολοι που γιορτάζουν σήμερα appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΆγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη: Ένα θαύμα του Αγίου Κωνσταντίνου
Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη: Το 1947 ήμουν εφτά χρονών και έμενα με τους γονείς μου στον Τύρναβο. Παραμονές Χριστουγέννων πηγαίναμε με τη γιαγιά μου από τον Τύρναβο στο χωριό μας στη Δεσκάτη,όπου μας περίμενε ο παππούς μου. Στην Ελασσόνα επισκεφθήκαμε μια θεία μου , να μείνουμε λίγες ώρες, ώσπου να έρθει η ώρα της αναχώρησης του στρατιωτικού αυτοκινήτου που έκανε τη συγκοινωνία συνοδευόμενο από ναρκοσυλλέκτες,γιατί ο δρόμος είχε νάρκες.
Το άρθρο Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη: Ένα θαύμα του Αγίου Κωνσταντίνου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr