Εκτός Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Κασιδιάρης: Ανακοίνωσε την ίδρυση νέου κόμματος

11:20 - 21/05/2020

“ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ! Οι καιροί απαιτούν την άμεση δημιουργία και δράση ενός σύγχρονου εθνικού κόμματος, όπως αυτά που κυριαρχούν εκλογικά σε ολόκληρη την Ευρώπη”, όπως έκανε γνωστό σήμερα ο πρώην βουλευτής, ο οποίος ανακοίνωσε επίσης και την αποχώρηση του από την Χρυσή Αυγή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, που την συνοδεύει και βίντεο με διάγγελμα ίδρυσης […] Εκτός Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Κασιδιάρης: Ανακοίνωσε την ίδρυση νέου κόμματος on BLUE SKY.

Διαβάστε Περισσότερα στο blueskytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άφησε την Χρυσή Αυγή ο Κασιδιάρης – Ανακοίνωσε νέα κόμμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου ανακοίνωσε πως δεν ανήκει πλέον στην εθνικοσοσιαλιστική παράταξη, για την οποία άφησε αιχμές. Δείτε το βίντεο: Το άρθρο Άφησε την Χρυσή Αυγή ο Κασιδιάρης – Ανακοίνωσε νέα κόμμα (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Τέλος εποχής στην Χρυσή Αυγή: Αποχώρησε ο Ηλίας Κασιδιάρης – Εξήγγειλε την δημιουργία νέου κόμματος (βίντεο)

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου ανακοίνωσε την αποχώρησή [...] The post Τέλος εποχής στην Χρυσή Αυγή: Αποχώρησε ο Ηλίας Κασιδιάρης – Εξήγγειλε την δημιουργία νέου κόμματος (βίντεο) appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο

Ο υπόδικος, Ηλίας Κασιδιάρης, ιδρύει νέο κόμμα (vid)

Ο εκ των βασικών κατηγορουμένων στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε την ίδρυση νέου κόμματος, χωρίς να ξεφύγει από την ακροδεξιά ρητορεία του.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε την ίδρυση νέου κόμματος

Τη δημιουργία εθνικιστικού πολιτικού κόμματος, «όπως αυτά που κυριαρχούν στην Ευρώπη», όπως χαρακτηριστικά είπε, ανακοίνωσε ο υπόδικος Ηλίας Κασιδιάρης. Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, εγκατέλειψε το νεοναζιστικό μόρφωμα και προχωρά στην ίδρυση δικού του φορέα, χρησιμοποιώντας φρασεολογία όπως «εθνομηδενιστικά σχέδια».  Σε βίντεο που δημοσιοποίησε, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Οι καιροί απαιτούν την άμεση δημιουργία και δράση […] The post Ο Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε την ίδρυση νέου κόμματος appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ blueskytv.gr

Παρεμβάσεις 23.4.2024

«Break» με το καλησπέρα από τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ

Κ. Μητσοτάκης για πρόγραμμα «Αιγίς»: Δεν αντιμετωπίζουμε τη νέα πραγματικότητα με κατεβασμένα χέρια

ARRENA – LIVE

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ – LIVE

Κ. Μητσοτάκης για επιστολική ψήφο: Έχετε έναν παραπάνω λόγο να συμμετέχετε στις εκλογές