Νέα σεισμική δόνηση 4.6 Ρίχτερ στην Κρήτη - Στη θαλάσσια περιοχή της Ιεράπετρας
07:14 - 22/05/2020
Ασθενής σεισμική δόνηση με μέγεθος 4.6 στην κλίμακα Richter, κατέγραψε σήμερα στις 06:40 ώρα Ελλάδος το σεισμολογικό δίκτυο, όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 451 χιλιόμετρα νότια/νοτιοανατολικά της Αθήνας, ενώ το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 78 χιλιόμετρα νότια/νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας.
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σεισμός ξανά στην Κρήτη: 4.6 Ρίχτερ στη θαλάσσια περιοχή της Ιεράπετρας
Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 451 χιλόμετρα νότια/νοτιοανατολικά της Αθήνας, ενώ το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 78 χιλιόμετρα νότια/νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας.
The post Σεισμός ξανά στην Κρήτη: 4.6 Ρίχτερ στη θαλάσσια περιοχή της Ιεράπετρας appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΓεωδυναμικό Ινστιτούτο: Νέος σεισμός 4.6 Ρίχτερ στην Κρήτη, στη θαλάσσια περιοχή της Ιεράπετρας
Ασθενής σεισμική δόνηση με μέγεθος 4.6 στην κλίμακα Richter, κατέγραψε σήμερα στις 06:40
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΝέος σεισμός σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Ιεράπετρας
Επιμένει στον «χορό» των ρίχτερ η Κρήτη...
Το άρθρο Νέος σεισμός σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Ιεράπετρας εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΝέα σεισμική δόνηση στην Κρήτη! Συνεχίζει και κουνιέται το νησί
Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νότιο τμήμα της Κρήτης. Έπειτα από τη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,6 Ρίχτερ, στις 06:40 τα ξημερώματα, λίγα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι άλλη μια σεισμική δόνηση σημειώθηκε στα ανοιχτά. Όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών η σεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε 92 χιλιόμετρα νότια/νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας. (πληροφορίες απο το makeleio)
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νέα σεισμική δόνηση στην Κρήτη! Συνεχίζει και κουνιέται το νησί
Διαβάστε το στο spoilersΝέος σεισμός 4,6 βαθμών στην Κρήτη, στη θαλάσσια περιοχή της Ιεράπετρας
Ασθενής σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,6 στην κλίμακα Richter, κατέγραψε σήμερα στις 06:40 ώρα Ελλάδος το σεισμολογικό δίκτυο, όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Διαβάστε το στο analitis.gr