Πανεπιστήμια: Έτσι θα γίνει η εξεταστική

07:47 - 22/05/2020

Προφορικές εξετάσεις, αλλά και κατάθεση εργασίας από τον φοιτητή είναι ο βασικός τρόπος εξετάσεων για τα Πανεπιστήμια, όπως τον παρουσίασε στην εισήγησή του, στους πρυτάνεις ο αρμόδιος υφυπουργός Παιδείας, Βασίλης Διγαλάκης. Ο κ. Διγαλάκης ανέλυσε την πρόταση υπουργείου Παιδείας, για τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων του τρέχοντος θερινού εξαμήνου και των επαναληπτικών του Σεπτεμβρίου στα ΑΕΙ αναφερόμενος ειδικότερα, στα εργαστηριακά και κλινικά μαθήματα, τα οποία δεν μπορούν να γίνουν εξ αποστάσεως – υπολογίζονται στο 3,5% του συνόλου των μαθημάτων – τα οποία θα ξεκινήσουν στα ΑΕΙ την προσεχή Δευτέρα. Παράλληλα, συνεχίζεται η εξ αποστάσεως διδασκαλία των θεωρητικών μαθημάτων. Η σύσκεψη […

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πανεπιστήμια: Οριστικό – Έτσι θα γίνει η εξεταστική και τα εργαστήρια

Από την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Μαΐου, θα ανοίξουν ξανά τις πύλες τους τα ΑΕΙ προκειμένου να πραγματοποιούνται δια ζώσης εργαστηριακές και κλινικές ασκήσεις και να ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Πανεπιστήμια: Οριστικό – Έτσι θα γίνει η εξεταστική και τα εργαστήρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Οδηγίες λειτουργίας πανεπιστημίων - Τι θα γίνει με την εξεταστική

Από την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Μαΐου, θα ανοίξουν ξανά τις πύλες τους τα ΑΕΙ προκειμένου να πραγματοποιούνται...

Διαβάστε το στο Zougla

Πανελλαδικές 2020: Αυτά είναι τα εξεταστικά κέντρα

Αναρτήθηκαν οι πίνακες

Διαβάστε το στο tovima

Πανεπιστήμια: Έτσι θα γίνει η εξεταστική

Προφορικές εξετάσεις, αλλά και κατάθεση εργασίας από τον φοιτητή είναι ο βασικός τρόπος εξετάσεων για τα Πανεπιστήμια, όπως τον παρουσίασε στην εισήγησή του, στους πρυτάνεις ο αρμόδιος υφυπουργός Παιδείας, Βασίλης Διγαλάκης.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πανελλαδικές 2020: Έτσι θα γίνουν οι εξετάσεις στα σχολεία

Με προαιρετική χρήση μάσκας για τους υποψηφίους και υποχρεωτική για τους επιτηρητές, με απόσταση 1,5 μέτρου και φυσικό αερισμό στις αίθουσες, χωρίς ανεμιστήρες θα διεξαχθούν οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις. Τα παραπάνω καθορίζει σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Παιδείας και Υγείας , Ν.Κεραμέως και Β. Κικίλια, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ... The post Πανελλαδικές 2020: Έτσι θα γίνουν οι εξετάσεις στα σχολεία appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πανελλαδικές 2020: Έτσι θα γίνουν οι εξετάσεις στα σχολεία

Με προαιρετική χρήση μάσκας για τους υποψηφίους και υποχρεωτική για τους επιτηρητές, με απόσταση 1,5 μέτρου και φυσικό αερισμό στις αίθουσες, χωρίς ανεμιστήρες θα διεξαχθούν οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις. Τα παραπάνω καθορίζει σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Παιδείας και Υγείας , Ν.Κεραμέως και Β. Κικίλια, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (1967 Β’/21.05.2020) και που ορίζει […] Το άρθρο Πανελλαδικές 2020: Έτσι θα γίνουν οι εξετάσεις στα σχολεία εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Πανελλήνιες: Αυτά είναι τα εξεταστικά κέντρα(pics)

Ορίστηκαν από το Υπουργείο Παιδείας τα εξεταστικά κέντρα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2020. Μάλιστα από το υπουργείο εκδόθηκαν οδηγίες και για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν από τα εξεταστικά κέντρα, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται και οι κατανομή των μαθητών στα τμήματα. Δείτε τις εικόνες με τα εξεταστικά κέντρα:

Διαβάστε το στο politik.gr

Πανελλήνιες: Πώς θα διεξαχθούν οι εξετάσεις

Με προαιρετική χρήση μάσκας για τους υποψηφίους και υποχρεωτική για τους επιτηρητές, με απόσταση 1,5 μέτρου και φυσικό αερισμό στις αίθουσες, χωρίς ανεμιστήρες θα διεξαχθούν οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις. Τα παραπάνω καθορίζει σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Παιδείας και Υγείας, Ν. Κεραμέως και Β. Κικίλια, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (1967 Β’/21.05.2020) και που ορίζει τον τρόπο διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων 2020 (γραπτών ή προφορικών). Αποστάσεις και μάσκες Σε κάθε αίθουσα […]

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους