Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Έρευνες και για συνεργό
09:24 - 22/05/2020
Μάχη δίνουν οι γιατροί στο Θριάσιο για να σώσουν την όραση της 34χρονης, που άγνωστη μασκοφόρος περιέλουσε με βιτριόλι στην Καλλιθέα.
Αν και τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας της ήταν πιο ενθαρρυντικά, η κατάστασή της παραμένει σοβαρή.
Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται στο Θριάσιο στη μονάδα εγκαυμάτων. Η αστυνομία συνεχίζει πυρετωδώς τις έρευνες για τον εντοπισμό της δράστριας και ακόμη και πιθανού συνεργού της. Επίσης, περιμένουν να γίνει άρση απορρήτου ώστε να ερευνήσουν στο κινητό της τυχόν περίεργα μηνύματα.
Τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής μέχρι στιγμής δεν έχουν φέρει αποτελέσματα στην αναγνώριση της δράστριας. Το τελευταίο βίντεο που κυκλοφορεί είναι ακρι
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επίθεση με βιτριόλι: Στο «σκοτάδι» οι έρευνες - Ψάχνουν αν υπάρχει συνεργός
Δεκάδες βίντεο μελετούν οι αστυνομικοί - Αναζητούν μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής - Οι δύο γυναίκες με μάσκα, που φαίνονται στο βίντεο έξω από το κτήριο, δεν έχουν σχέση με την υπόθεση
Διαβάστε το στο Επίθεση με βιτριόλι: Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου θα φανερώσει την μαυροφορεμένη – Έρευνες για συνεργό
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα ενώ το θύμα αναμένεται να χειρουργηθεί σήμερα.
Διαβάστε το στο Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Συγκινεί ο αδερφός της 34χρονης – «Έχω αρχίζει και λυγίζω»
«Έχω αρχίζει και λυγίζω και δεν μπορώ αυτήν τη κατάσταση» τόνισε ο αδερφός της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕπίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Συγκλονίζει ο αδερφός της 34χρονης μιλώντας για το οικογενειακό τους δράμα
Οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα συνεχίζονται την στιγμή που η 34χρονη κοπέλα δίνει την δική της μάχη στο νοσοκομείο. Συγκλονίζει ο αδερφός της κοπέλας ο οποίος μιλώντας στο star τόνισε: «Δεν μπορώ αυτή την κατάσταση. Έχω δώσει την κατάθεσή μου και τώρα...
The post Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Συγκλονίζει ο αδερφός της 34χρονης μιλώντας για το οικογενειακό τους δράμα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΕπίθεση με βιτριόλι: Η ΕΛΑΣ «ξεσκονίζει» τηλέφωνο και κάμερες
ΕΛΛAΔΑ
Ενώ το θύμα υποβάλλεται σε νέα επέμβαση, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών θεωρούν ότι θα χρειαστούν ημέρες για να σχηματιστεί μία εικόνα γύρω από τα κίνητρα και την ταυτότητα της άγνωστης μέχρι στιγμής γυναίκας, που έστησε καρτέρι το πρωί της Τετάρτης, στην εργασία της 34χρονης κοπέλας και της επιτέθηκε με βιτριόλι, στο ισόγειο του κτιρίου της ασφαλιστικής εταιρείας που εργάζεται, επί της οδού Θησέως 214, στην Καλλιθέα.
Όπως αναφέρει το news247.gr, τα μόνα λόγια από την πρώτη μικρή επικοινωνία που είχαν με το θύμα οι αστυνομικοί λόγω της κατάστασής της, ήταν ότι όλα έγιναν αστραπιαία, η γυναίκα που είχε κρυφτεί και παραμόνευε στα σκαλιά μεταξύ ισογείου και υπογείου, πε
Διαβάστε το στο topontiki.grΕπίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Η αστυνομία εξετάζει τις κάμερες και μικραίνει τον κύκλο των υπόπτων
Η άτυχη κοπέλα παραμένει σε σοβαρή κατάσταση.
Διαβάστε το στο thetoc.grΕπίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Τι είπε η 34χρονη στους αστυνομικούς
Νέα στοιχεία έρχονται στο "φως" για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον 34χρονης στην Καλλιθέα. «Δεν αποκλείω να τη γνωρίζω. Ίσως να είναι κάποια γνωστή μου. Τώρα που ανασύρω μνήμες από τις εικόνες της επίθεσης, μου φαίνεται οικείο πρόσωπο. Προσπαθώ να θυμηθώ από ποιο περιβάλλον. Νομίζω ότι θα τα καταφέρω και θα θυμηθώ». Τα παραπάνω φέρεται […]
Διαβάστε το στο lykavitos.grΕπιθέσεις με βιτριόλι στην Ελλάδα: Ένα χρονικό επιθέσεων εκδίκησης και μίσους
Οι επιθέσεις με βιτριόλι στην Ελλάδα μετρούν ήδη σχεδόν έναν αιώνα ιστορίας, με διάφορα περιστατικά που προκαλούσαν σάλο στην κοινωνία της εκάστοτε εποχής, λόγω…
Διαβάστε το στο astrology.grΕπίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Ξανά στο χειρουργείο η 34χρονη - Η κατάσταση της υγείας της
Ξανά στο χειρουργείο μπήκε ο 34χρονη γυναίκα που δέχτηκε βίαιη επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα το πρωί της Τετάρτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργείο για να αφαιρεθεί καμμένο δέρμα.
Μέχρι τώρα δεν έχει γνωστοποιηθεί ποιος βρίσκεται πίσω από αυτή την επίθεση.
Η νεαρή, που νοσηλεύεται στο τμήμα εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο, μπήκε σήμερα χειρουργείο για να της αφαιρέσουν το καμένο δέρμα και να της τοποθετήσουν τεχνητό δέρμα μέχρις ότου μπορέσουν να της τοποθετήσουν κανονικό δέρμα για να σώσουν το πρόσωπό της.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ στο πλευρό της θα βρεθούν και ψυχολόγοι και ψυχίατροι της ομάδας του
Διαβάστε το στο dikaiologitika.grΕπίθεση με βιτριόλι στην Κηφισιά: Σοκαρισμένος ο Χρήστος Φερεντίνος (βίντεο)
Τι είπε για την 34χρονη Σοκαρισμένος είναι ο Χρήστος Φερεντίνος για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα. Ο παρουσιαστής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, καθώς γνωρίζει την άτυχη 34χρονη επειδή είχε πάρει μέρος στο Deal. «Πόσο άρρωστη και νοσηρή πράξη. Πόσο κακία και φθόνο. Τι μίσος έκρυβε κάτω από τη μάσκα […]
Διαβάστε το στο topnews.grΕπίθεση με βιτριόλι: Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου θα φανερώσει την μαυροφορεμένη – Έρευνες για συνεργό
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα ενώ το θύμα αναμένεται να χειρουργηθεί σήμερα.
Διαβάστε το στο to10.gr