Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου χωρίς δισταγμό – “Φυσικά και είχαμε προβλήματα με την Βίκυ Καγιά”
10:48 - 22/05/2020
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλάει πρώτη φορά για την μετά GNTM εποχή και παραδέχεται ότι η σχέση της με την Βίκυ […]
The post Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου χωρίς δισταγμό – “Φυσικά και είχαμε προβλήματα με την Βίκυ Καγιά” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Φυσικά και είχαμε προβλήματα με την Βίκυ Καγιά» (βίντεο)
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλάει πρώτη φορά για την μετά GNTM εποχή και παραδέχεται ότι η σχέση της με την Βίκυ Καγιά δεν ήταν η καλύτερη.
Διαβάστε το στο Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιβεβαίωσε την κόντρα με την Βίκυ Καγιά: «Είχαμε προβλήματα» (vid)
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για την συγκατοίκηση με τον Snik, την αποχώρηση από το GNTM, αλλά και την κόντρα της με την Βίκυ Καγιά.
Διαβάστε το στο Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Φυσικά και είχαμε προβλήματα με την Βίκυ Καγιά»
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μιλήσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία αναφέρθηκε στο GNTM και παραδέχτηκε πως οι σχέσεις της με την Βίκυ...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: «Ναι, είχαμε προβλήματα με τη Βίκυ Καγιά»
Η Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για την μετά GNTM εποχή και παραδέχθηκε ότι η σχέση της με την Βίκυ Καγιά είχε προβλήματα.
Διαβάστε το στο thebest.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: Φυσικά και είχαμε προβλήματα με την Βίκυ Καγιά (VIDEO)
Για την μετά GNTM εποχή μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία παραδέχθηκε ότι η σχέση της με την Βίκυ Καγιά δεν ήταν η καλύτερη!
Μιλώντας στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λέει για την άφιξή της στον Alpha:
“Θα περιμένουμε λίγο ακόμα η αλήθεια είναι. Κάναμε πολλά ραντεβού η αλήθεια είναι με πολλούς ανθρώπους που είχαν όραμα και στόχο. Αυτό που τελικά αποφασίσαμε και πήγαμε προς τα εκεί ήταν η ζεστασιά και η αγάπη που ένιωσα. Νομίζω ότι είναι δικαίωμα του σταθμού να κάνει την πρώτη ανακοίνωση και ύστερα εγώ θα κάνω με τη σειρά μου. Δεν έχει πέσει καμία υπογραφή, θέλω να κάνετε υπομονή”.
“Το GNTM είναι ένα φανταστικό πρότζεκτ που το αγαπώ πάρα πολύ. Τους εύχομαι το καλύτερο,
Διαβάστε το στο thestival.grΗ Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραδέχτηκε ότι είχε προβλήματα με την Βίκυ Καγιά: «Φυσικά και είχαμε»
“Θα περιμένουμε λίγο ακόμα η αλήθεια είναι. Κάναμε πολλά ραντεβού η αλήθεια είναι με πολλούς ανθρώπους που είχαν όραμα και στόχο. Αυτό που τελικά αποφασίσαμε και πήγαμε προς τα εκεί ήταν η ζεστασιά και η αγάπη που ένιωσα. Νομίζω ότι είναι δικαίωμα του σταθμού να κάνει την πρώτη ανακοίνωση και ύστερα εγώ θα κάνω με […]
The post Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραδέχτηκε ότι είχε προβλήματα με την Βίκυ Καγιά: «Φυσικά και είχαμε» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΑποκάλυψη Ηλιάνας Παπαγεωργίου: Φυσικά και είχαμε προβλήματα με τη Βίκυ Καγιά
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο του GNTM και μίλησε για τις σχέσεις της με τη Βίκυ Καγιά. Θα περιμένουμε λίγο ακόμα η αλήθεια είναι. Κάναμε πολλά ραντεβού η αλήθεια είναι με πολλούς ανθρώπους που είχαν όραμα και στόχο. Αυτό που τελικά αποφασίσαμε και πήγαμε προς τα εκεί ήταν η ζεστασιά και η αγάπη που ένιωσα. Νομίζω ότι είναι δικαίωμα του σταθμού να κάνει την πρώτη ανακοίνωση και ύστερα εγώ θα κάνω με τη σειρά μου. Δεν έχει πέσει καμία υπογραφή, θέλω να κάνετε υπομονή. Το GNTM είναι ένα φανταστικό πρότζεκτ που το αγαπώ πάρα πολύ. Τους εύχομαι το καλύτερο, έχω μόνο καλά πράγματα να πω για το GNTM, για το κανάλι, για την παραγωγή. Δεν θα έχω παρουσία στο Greece’s Next...
Διαβάστε το στο spoilersΗλ. Παπαγεωργίου: Φυσικά είχαμε προβλήματα με τη Καγιά (vd)
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σε συνέντευξή της στο “Πρωινό” παραδέχθηκε ότι η σχέση της με τη Βίκυ Καγιά δεν ήταν και η καλύτερη! Παράλληλα, μίλησε και για το τέλος εποχής στο GNTM και το νέο της ξεκίνημα στον Alpha. “Θα περιμένουμε λίγο ακόμα η αλήθεια είναι. Κάναμε πολλά ραντεβού η αλήθεια είναι με πολλούς ανθρώπους που […]
Διαβάστε το στο politik.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: Mε τη Βίκυ Καγιά φυσικά και είχαμε προβλήματα αλλά...
Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό, για τα επαγγελματικά της σχέδια καθώς και για το σύντροφό της Snik, αλλά και απάντησε ξεκάθαρα για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά.
Η Ηλιάνα μάλιστα μίλησε για πρώτη φορά για το τέλος της συνεργασίας της με το Star και το GNTM αλλά και για την νέα της επαγγελματική στέγη τον Alpha.
"Το GNTM είναι ένα φανταστικό πρότζεκτ που το αγαπώ πάρα πολύ. Τους εύχομαι το καλύτερο, έχω μόνο καλά πράγματα να πω για το GNTM, για το κανάλι, για την παραγωγή....
Διαβάστε το στο entertv.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: Είχα πρόβλημα στη συνεργασία μου με τη Βίκυ Καγιά
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά.
Διαβάστε το στο pagenews.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: "Φυσικά και είχαμε προβλήματα με την Βίκυ Καγιά" (video)
"Σε μία δουλειά, όχι μόνο στην τηλεόραση, ποιος δεν έχει;"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr