Τι είπε ο ιερέας που έγινε viral με τη δημοσίευση του για τη Θεία κοινωνία
15:31 - 22/05/2020
π. Χαράλαμπος Κοπανάκης: “είναι η άποψη μου και έχει απόλυτο έρεισμα στην παράδοση μας “ Ο πατέρας Χαράλαμπος Κοπανάκης, ιερέας στον οικισμό του Σοκαρά, έγινε το πρόσωπο της ημέρας, μετά από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχετικά με τη Θεία Κοινωνία. Το neakriti.gr επικοινώνησε με τον ιερέα που εδω και […]
Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κρήτη: Ο ιερέας απαντά σχετικά με την ανάρτησή του για Θεία Κοινωνία-διαζύγια
Ο πατέρας Χαράλαμπος Κοπανάκης, ιερέας στον οικισμό του Σοκαρά, έγινε το πρόσωπο της ημέρας, μετά την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχετικά με τη Θεία Κοινωνία. Το neakriti.gr επικοινώνησε με τον ιερέα που εδώ και 24 χρόνια βρίσκεται στους κόλπους της Εκκλησίας. Για τον ίδιο είναι αδιαπραγμάτευτη η προσωπική του άποψη την...
Διαβάστε το στο crashonline.grΤι απαντά ο ιερέας που η ανάρτησή του για τη Θεία Κοινωνία έγινε viral
Η τοποθέτηση του πατέρα Χαράλαμπου Κοπανάκη από την Κρήτη, σχετικά με το αν ο κορονοϊός μεταδίδεται με τη Θεία Κοινωνία, συζητήθηκε πολύ και η ανάρτησή του στο Facebook έγινε viral. Ο ιερέας μίλησε στο neakriti.gr ξεκαθαρίζοντας πως ήταν η προσωπική του άποψη και δεν έρχεται σε αντιπαράθεση με κανέναν. Συγκεκριμένα είπε: «Είναι η άποψη μου […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤι είπε ο ιερέας που έγινε viral με τη δημοσίευση του για τη Θεία κοινωνία
π. Χαράλαμπος Κοπανάκης: είναι η άποψη μου και έχει απόλυτο έρεισμα στην παράδοση μας Ο πατέρας Χαράλαμπος Κοπανάκης, ιερέας στον οικισμό του Σοκαρά, έγινε το πρόσωπο της ημέρας, μετά από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχετικά με τη Θεία Κοινωνία. Το neakriti.gr επικοινώνησε με τον ιερέα που εδω και 24 χρόνια βρίσκεται στους κόλπους της εκκλησίας και κοντά στους πιστούς. Για τον ίδιο είναι αδιαπραγμάτευτη η προσωπική του άποψη την οποία δημοσιοποιεί με επιχειρήματα και αίσθημα ευθύνης. Όπως μας δήλωσε χαρακτηριστικά είναι η άποψη μου και έχει απόλυτο έρεισμα στην παράδοση μας . Δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση με κανένα, είπα απλά τη γνώμη μου, όπως αυτή προκύπτει
Διαβάστε το στο spoilers