Έχω αρχίζει και λυγίζω και δεν μπορώ αυτήν τη κατάσταση

00:07 - 23/05/2020

Έχω αρχίζει και λυγίζω και δεν μπορώ αυτήν τη κατάσταση τόνισε ο αδερφός της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel.Ο πατέρας της νεαρής γυναίκας, ράκος, επέστρεψε στο Λουτρό Αμφιλοχίας όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι της

Διαβάστε Περισσότερα στο madata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα σπαρακτικά λόγια του αδερφού της 34χρονης: Έχω αρχίσει και λυγίζω, δεν μπορώ αυτήν την κατάσταση

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας, όταν βρεθεί «αυτός ή αυτή που έκανε το έγκλημα η κατηγορία θα πρέπει να είναι για απόπειρα ανθρωποκτονίας» Σοκ επικρατεί στο πανελλήνιο μετά τη φρικιαστική επίθεση στην 34χρονη με βιτριόλι. Η νεαρή γυναίκα, που νοσηλεύεται στο τμήμα εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο, εισήχθη την Παρασκευή στο χειρουργείο για να […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Τα σπαρακτικά λόγια του αδερφού της 34χρονης: Έχω αρχίσει και λυγίζω, δεν μπορώ αυτήν την κατάσταση

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας, όταν βρεθεί αυτός ή αυτή που έκανε το έγκλημα η κατηγορία θα πρέπει να είναι για απόπειρα ανθρωποκτονίας Σοκ επικρατεί στο πανελλήνιο μετά τη φρικιαστική επίθεση στην 34χρονη με βιτριόλι. Η νεαρή γυναίκα, που νοσηλεύεται στο τμήμα εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο, εισήχθη την Παρασκευή στο χειρουργείο για να της αφαιρέσουν το καμένο δέρμα στο πρόσωπο και να της τοποθετήσουν τεχνητό. Δεν μπορώ αυτή την κατάσταση λέει συγκλονισμένος ο αδελφός της 34χρονης. Σταθερή, σταθερή είναι η κατάσταση λέει ο αδελφός της άτυχης γυναίκας που δέχθηκε τη βάρβαρη επίθεση στην Καλλιθέα. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο, συμπληρώνει ο αδελφός της μιλώντας στο Star και τονίζει

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ madata.gr

Κίκιλιας: 9 άτομα στα πασχαλινά τραπέζια μέσα - Έως 12 άτομα σε ανοιχτό χώρο. Τα μέτρα για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Σeξ: Γιατί υπάρχει απώλεια επιθυμίας - Οι βασικοί λόγοι

Το μυστικό για να γυαλίσετε τα ασημικά σας βρίσκεται στο ψυγείο σας!

Παγώνη: Τέλος Ιουνίου θα έχουμε σχετική ανοσία. Το σχέδιο για το Πάσχα στο χωριό

Ο λόγος που συνήθως ξυπνάς πριν από το ξυπνητήρι

Αγγελική: Καταιγιστικές εξελίξεις - Η Αθηνά ετοιμάζει εκδίκηση για την Αγγελική!