Αριστοτέλεια Δόγκα: «Αν δεν υπήρχε η παρέμβασή μου η δίκη θα τιναζόταν στον αέρα»
08:03 - 24/05/2020
Η εισαγγελέας στη δίκη της Ελένης Τοπαλούδη μιλάει στο «Βήμα» για την αγόρευσή της, τις επικρίσεις που δέχθηκε, τις πιέσεις που υπέστη στη διάρκεια της διαδικασίας, αλλά και τις σκέψεις της για υποβολή παραίτησης
Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αριστοτέλεια Δόγκα: «Αν δεν υπήρχε η παρέμβασή μου η δίκη θα τιναζόταν στον αέρα»
Η εισαγγελέας στη δίκη της Ελένης Τοπαλούδη μιλάει στο «Βήμα» για την αγόρευσή της, τις επικρίσεις που δέχθηκε, τις πιέσεις που υπέστη στη διάρκεια της διαδικασίας, αλλά και τις σκέψεις της για υποβολή παραίτησης
Διαβάστε το στο Εισαγγελέας στη δίκη Τοπαλούδη: Αν δεν υπήρχε η παρέμβασή μου θα τιναζόταν στον αέρα
«Έπραξα το καθήκον μου» τόνισε η εισαγγελέας, Αριστοτελεία Δόγκα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Βήμα» αναφορικά με την αγόρευση της. Η κ. Δόγκα αναφέρθηκε σε όσα ακούστηκαν αναφορικά με την παρουσία της στην υπόθεση της άτυχης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ρόδο. Επίσης επισήμανε ότι όσα...
The post Εισαγγελέας στη δίκη Τοπαλούδη: Αν δεν υπήρχε η παρέμβασή μου θα τιναζόταν στον αέρα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΕισαγγελέας Δόγκα: Αν δεν υπήρχε η παρέμβασή μου, η δίκη Τοπαλούδη θα τιναζόταν στον αέρα
“Έπραξα το καθήκον μου, μου καταλογίζουν ότι επιζητώ τη δημοσιότητα
The post Εισαγγελέας Δόγκα: Αν δεν υπήρχε η παρέμβασή μου, η δίκη Τοπαλούδη θα τιναζόταν στον αέρα appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.grΕισαγγελέας Αριστοτέλεια Δόγκα: Αν δεν υπήρχε η παρέμβασή μου, η δίκη Τοπαλούδη θα τιναζόταν στον αέρα - Τι λέει για τον Σκέρτσο
Η εισαγγελέας στη δίκη για την υπόθεση δολοφονίας και βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη, εξελίχθηκε σε πρόσωπο των ημερών, λόγω της αγόρευσή της που προκάλεσε θετικά σχόλια από μεγάλο τμήμα της κοινής γνώμης, αλλά και την αντίδραση νομικών.
Διαβάστε το στο real.grΕισαγγελέας Δόγκα: Αν δεν υπήρχε η παρέμβασή μου, η δίκη Τοπαλούδη θα τιναζόταν στον αέρα
"Έπραξα το καθήκον μου, μου καταλογίζουν ότι επιζητώ τη δημοσιότητα ενώ πάντα ήμουν πλήρως στην αφάνεια και δεν κάνω δημόσιες σχέσεις"
Διαβάστε το στο thetoc.grΕισαγγελέας Αριστοτέλεια Δόγκα: Αν δεν υπήρχε η παρέμβασή μου, η δίκη Τοπαλούδη θα τιναζόταν στον αέρα – Τι λέει για τον Σκέρτσο
Η εισαγγελέας στη δίκη για την υπόθεση δολοφονίας και βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη, εξελίχθηκε σε πρόσωπο των ημερών, λόγω της αγόρευσής της που προκάλεσε θετικά σχόλια από μεγάλο τμήμα της κοινής γνώμης, αλλά και την αντίδραση νομικών. Η Αριστοτέλεια Δόγκα σε συνέντευξή της σε κυριακάτικη εφημερίδα μιλά για τις επικρίσεις που δέχθηκε, ενώ κάνει λόγο […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΕισαγγελέας Αριστοτέλεια Δόγκα: «Αν δεν υπήρχε η παρέμβασή μου, η δίκη Τοπαλούδη θα τιναζόταν στον αέρα»
Lamianow.gr
Εισαγγελέας Αριστοτέλεια Δόγκα: «Αν δεν υπήρχε η παρέμβασή μου, η δίκη Τοπαλούδη θα τιναζόταν στον αέρα»
Η εισαγγελέας στη δίκη για την υπόθεση δολοφονίας και βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη, εξελίχθηκε σε πρόσωπο των ημερών, λόγω της αγόρευσή της που προκάλεσε θετικά σχόλια από μεγάλο τμήμα της κοινής γνώμης, αλλά και την αντίδραση νομικών. Η Αριστοτέλεια Δόγκα σε συνέντευξή της στο “Βήμα της Κυριακής” μιλά για τις επικρίσεις που δέχθηκε, ενώ κάνει […]
Εισαγγελέας Αριστοτέλεια Δόγκα: «Αν δεν υπήρχε η παρέμβασή μου, η δίκη Τοπαλούδη θα τιναζόταν στον αέρα»
Νewsroom
Διαβάστε το στο lamianow.grΗ εισαγγελέας στη δίκη Τοπαλούδη: «Αν δεν υπήρχε η παρέμβασή μου η δίκη θα τιναζόταν στον αέρα»
Σε πρόσωπο των ημερών εξελίχθηκε η 55χρονη εισαγγελέας Αριστοτέλεια Δόγκα λόγω της αγόρευσής της στη διάρκεια της δίκης για την άγρια δολοφονία και το βιασμό της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Η εισαγγελέας στην πολύκροτη υπόθεση μίλησε στο «ΒΗΜΑ» και υπερασπίζεται το περιεχόμενο της αγόρευσής της, αρνείται τις κατηγορίες για «συναισθηματική φόρτιση και έλλειψη αμεροληψίας» και υπογραμμίζει […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕισαγγελέας Αριστοτέλεια Δόγκα: Αν δεν υπήρχε η παρέμβασή μου, η δίκη Τοπαλούδη θα τιναζόταν στον αέρα – Τι λέει για τον Σκέρτσο
Η εισαγγελέας στη δίκη για την υπόθεση δολοφονίας και βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη, εξελίχθηκε σε πρόσωπο των ημερών, λόγω της αγόρευσής της που προκάλεσε θετικά σχόλια από μεγάλο τμήμα της κοινής γνώμης, αλλά και την αντίδραση νομικών. Η Αριστοτέλεια Δόγκα σε συνέντευξή της σε κυριακάτικη εφημερίδα μιλά για τις επικρίσεις που δέχθηκε, ενώ κάνει λόγο για πιέσεις που της ασκήθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης. Αυτά που άκουσα για την αγόρευσή μου είναι τραγικά. Λυπάμαι πάρα πολύ. Υπάρχει τεράστιο θέμα για τον υπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, κ. Ακη Σκέρτσο,κι αυτά που δήλωσε. Το δικό μου το δικαστήριο δεν έγινε ποτέ λαϊκή απογευματινή. Θα πρέπει να ήταν πρώτα εκεί ν’ ακούει κι ύστερα να εκφέρει άποψη.
Διαβάστε το στο spoilersΑριστοτέλεια Δόγκα: «Αν δεν υπήρχε η παρέμβασή μου, η δίκη θα τιναζόταν στον αέρα. Υπήρξε έντονο παρασκήνιο»
«Έπραξα το καθήκον μου» τόνισε η εισαγγελέας, Αριστοτελεία Δόγκα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Βήμα» αναφορικά με την μνημειώδη αγόρευση της, στην δίκη της υπόθεσης βιασμού και δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο και επισήμανε ότι όσα είπε για τους δικηγόρους αφορούν στους «ανίκανους» κι όχι φυσικά στο σύνολο του σώματος. «Δεν δικάζω […]
Διαβάστε το στο Δίκη Τοπαλούδη: «Χωρίς την παρέμβασή μου η δίκη θα τιναζόταν στον αέρα» λέει η εισαγγελέας
Η εισαγγελέας στη δίκη Τοπαλούδη, Αριστοτέλεια Δόγκα, υπερασπίστηκε την αγόρευσή της, αρνήθηκε τα περί «συναισθηματικής φόρτισης και έλλειψης αμεροληψίας» και δήλωσε ότι σκέφτεται και το ενδεχόμενο παραίτησης από το Δικαστικό Σώμα.Η εισαγγελέας στη δίκη για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη υπερασπίστηκε το περιεχόμενο της αγόρευσής της, ενώ αρνήθηκε τις κατηγορίες για «συναισθηματική φόρτιση και έλλειψη αμεροληψίας» και υπογράμμισε ότι δεν την ενδιαφέρουν οι έπαινοι από χιλιάδες πολίτες.
Η εισαγγελέας Αριστοτέλεια Δόγκα, της οποίας η αγόρευση δίχασε -προκαλώντας θετικά σχόλια από ένα μεγάλο τμήμα της κοινής γνώμης, αλλά και επικρίσεις από συναδέλφους της νομικούς- μίλησε στην εφη
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr