Τζόκοβιτς για Στέφανο: «Άξιζε τη νίκη, μπορεί να γίνει Νο1»

12:38 - 11/10/2019

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήγε σε χρόνο ρεκόρ στη συνέντευξη τύπου για τον αγώνα κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά στη Σανγκάη.Πιο συγκεκριμένα, ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο απάντησε «ναι, σίγουρα έχει τη δυνατότητα να γίνει Νο1», σε ερώτηση για το μέλλον του Στέφανου Τσιτσιπά.«Άξιζε τη νίκη, ήταν ο καλύτερος παίκτης», πρόσθεσε ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο σχετικά με την πρόκριση του νεαρού τενίστα. «Ξεκίνησα καλά στο δεύτερο και το τρίτο σετ, αλλά δεν είχα ένταση. Δεν είχα δυναμική κίνηση και επιτάχυνση στα χτυπήματά μου. Δεν είχα κανένα μπρέικ πόιντ σε αυτά τα σετ. Σέρβιρε καλά και μπράβο του, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξα».Τι τον δυσκόλεψε περισσότερο στον Στέφανο. «Έπαιζε π

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Έχει σίγουρα την δυναμική να γίνει το Νο1 στον κόσμο»

Μία εγκωμιαστική δήλωση επιφύλαξε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά την ήττα του από τον Έλληνα πρωταθλητή

Διαβάστε το στο lifo.gr

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Έχει σίγουρα την δυναμική να γίνει το Νο1 στον κόσμο»

Βαθιά υπόκλιση και αναγνώριση του Νόβακ Τζόκοβιτς στον Στέφανο Τσιτσιπά.Βαθιά υπόκλιση και αναγνώριση του Νόβακ Τζόκοβιτς στον Στέφανο Τσιτσιπά: «Έχει σίγουρα την δυναμική να γίνει το Νο1 στον κόσμο», είπε ο 32χρονος Σέρβος Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, αμέσως μετά την ήττα του (3-6, 7-5, 6-3) από τον Έλληνα πρωταθλητή στα προημιτελικά του Shanghai Masters, που είχε διάρκεια δύο ώρες και δύο λεπτά.

Διαβάστε το στο

Τζόκοβιτς: «Ο Τσιτσιπάς άξιζε τη νίκη, μπορεί να γίνει Νο.1»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς υποκλίθηκε στον Στέφανο Τσιτσιπά, καθώς παραδέχτηκε την ήττα του από τον Έλληνα τενίστα, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως μπορεί να φτάσει στο Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)