Η Ασημίνα Ουστάλλι στο “Μαζί σου” – Η απώλεια της μητέρας της, ο ρατσισμός και το MasterChef

18:21 - 24/05/2020

Στην εκπομπή “Μαζί σου” έδωσε συνέντευξη η Ασημίνα Ουστάλλι, την οποία όλοι γνωρίσαμε πέρυσι μέσα από τη συμμετοχή της στο […] The post Η Ασημίνα Ουστάλλι στο “Μαζί σου” – Η απώλεια της μητέρας της, ο ρατσισμός και το MasterChef appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ασημίνα Ουστάλλι: Η απώλεια της μητέρας της, ο ρατσισμός και το MasterChef

ΕΛΛAΔΑ  Για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει ακούσει για την καταγωγή της, για την απώλεια της μητέρας της και για το φετινό MasterChef  μίλησε η Ασημίνα Ουστάλλι στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΙ. Μάλιστα προέβλεψε πως φετινός νικητής θα είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης. «Είχα φοβηθεί με όλο αυτό με τον κορονοϊό γιατί δουλεύω και στην εστίαση και έχουν κλείσει τα καταστήματα και είναι τα τελευταία που θα ανοίξουν. Ακόμα φοβάμαι γιατί δεν ξέρω, θα έχουμε κόσμο, δεν θα έχουμε; Επίσης είναι πολύ δύσκολο γιατί έχεις και εργαζόμενους που δουλεύουν και δεν ξέρεις αν θα δουλέψουν όλοι, αν θα απολυθούν. Εννοείται ότι φοβήθηκα για την υγεία μου, αλλά περισσότερο για τους γονείς μου. Πιστεύω ότι θα περάσει γρήγορα

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο