Αντώνης Κανάκης: «Η κόρη μου είναι μεγάλο τρελοκομείο!» – Video

09:24 - 25/05/2020

Ο Αντώνης Κανάκης είναι από τους παρουσιαστές που έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. The post Αντώνης Κανάκης: «Η κόρη μου είναι μεγάλο τρελοκομείο!» – Video appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Αντώνης Κανάκης μιλάει για τα παιδιά του: «Η κόρη μου είναι μεγάλο τρελοκομείο»

Μία σπάνια προσωπική εξομολόγηση του παρουσιαστή 

Διαβάστε το στο

Αντώνης Κανάκης: Η κόρη μου είναι μεγάλο τρελοκομείο (βίντεο)

Διαβάστε το στο

Αντώνης Κανάκης: Η κόρη μου είναι μεγάλο τρελοκομείο! (VIDEO)

Ο Αντώνης Κανάκης, παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» και δεν δίστασε να μιλήσει για τα δύο παιδιά του, την κόρη του που είναι τρεισίμισι ετών και τον έξι μηνών γιο του. «Είναι μεγάλο τρελοκομείο η κόρη μου, τη λατρεύω και προσπαθώ να περνάω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ στο σπίτι για να είμαι μαζί με τα παιδιά μου. Ο γιος μου επίσης φαίνεται ότι βρίσκεται στον ίδιον δρόμο… Είναι έξι μηνών τώρα. Δε κοιμάμαι πολύ τα βράδια. Πάντα είχα πρόβλημα τη νύχτα με τον ύπνο. Δουλεύω πολύ τη νύχτα. Αλλά όλα καλά. Είναι για ευτυχία όλα αυτά τα πράγματα, δεν είναι για γκρίνια οπότε όλα καλά. Έγινα πατέρας στα 48. Τώρα είμαι 51. Είχα χορτάσει τα πάντα, ήμουν γεμάτος και ήρ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της