Επίθεση με Καλλιθέα: «Αδύνατη, ψηλή, αμίλητη όταν μου έριξε το βιτριόλι» λέει η 34χρονη
09:39 - 25/05/2020
Την πρώτη επίσημη περιγραφή της γυναίκας που της επιτέθηκε την περασμένη εβδομάδα με βιτριόλι στην Καλλιθέα, έδωσε στους αστυνομικούς η 34χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται στη μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο. «Ηταν ψηλή, αδύνατη, δεν την πρόσεξα πολύ. Ολα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να μου μιλήσει καθόλου, χωρίς να...
The post Επίθεση με Καλλιθέα: «Αδύνατη, ψηλή, αμίλητη όταν μου έριξε το βιτριόλι» λέει η 34χρονη appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επίθεση με Καλλιθέα: «Αδύνατη, ψηλή, αμίλητη όταν μου έριξε το βιτριόλι» λέει η 34χρονη
Την πρώτη επίσημη περιγραφή της γυναίκας που της επιτέθηκε την περασμένη εβδομάδα με βιτριόλι στην Καλλιθέα, έδωσε στους αστυνομικούς η 34χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται στη μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο. «Ηταν ψηλή, αδύνατη, δεν την πρόσεξα πολύ. Ολα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να μου μιλήσει καθόλου, χωρίς να μου πει τίποτα. Ξαφνικά γύρισα […]
Διαβάστε το στο irafina.gr