Just The Two Of Us: Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης της Άσπας Τσίνα

13:06 - 25/05/2020

Το πρωί της Δευτέρας η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε», αποκάλυψε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης της Άσπας Τσίνα στο...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάλι εκτός η Άντζελα! Αυτός είναι τελικά ο αντικαταστάτης της Άσπας Τσίνα στο J2US! Η on air αποκάλυψη…

Ραγδαίες εξελίξεις στο ΟΡΕΝ TV Διαβάστε όλο το παρασκήνιο ΕΔΩ

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης της Άσπας Τσίνα στο "J2US"

Η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το J2US για λόγους υγείας. Το Σάββατο ήταν η τελευταία της εμφάνιση, στο πλάι του Μάριου Πρίαμου, του οποίου ήταν coach. Ο αντικαταστάτης της Άσπας  στο J2US θα είναι ο Γιώργος Λιβάνης που επιστρέφει στο show ως coach του Μάριου Πρίαμου. "Επειδή είχαμε δεθεί πιο πολύ και με τον Μάριο και με την Άσπα, ήμασταν συνέχεια μαζί μπορώ να πω, επειδή είναι μια παραγωγή που πραγματικά έχω μες στην καρδιά μου, ήθελα να συνεχίσω να στηρίζω και το παιχνίδι και τον Μάριο, οπότε δεν θα μπορούσα πω κάτι άλλο παρά ναι", αποκάλυψε ο...

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»