Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Μου λείπει η αγάπη και η ενέργεια των φιλάθλων"
08:54 - 26/05/2020
Με ένα VIDEO στο Instagram ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε... μελαγχολικές τάσεις, γράφοντας ότι του λείπει η αγάπη και η στήριξη των φιλάθλων.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Αντετοκούνμπο : Μου λείπουν η αγάπη και η στήριξη των φιλάθλων στους αγώνες
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε ότι του λείπουν τα παιχνίδια και η στήριξη και η αγάπη των φιλάθλων προς εκείνον
Διαβάστε το στο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μου λείπουν η αγάπη και η στήριξη των φιλάθλων στους αγώνες
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε ότι του λείπουν τα παιχνίδια, η αγάπη και η στήριξη των φιλάθλων προς εκείνον
Διαβάστε το στο tovimaΓιάννης: Μου λείπει η στήριξη και η αγάπη των φιλάθλων στους αγώνες (VIDEO)
O Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως τους λείπουν οι αγώνες και η στήριξη των φιλάθλων στο παρκέ.
«Μου λείπει η αγάπη, η στήριξη και η ενέργεια των φιλάθλων στους αγώνες», αναφέρει η λεζάντα του βίντεο που ανέβασε ο σταρ των Μπακς στο Instagram.
Δείτε το εδώ:
Διαβάστε το στο thestival.grΓιάννης: «Μου λείπει η στήριξη και η αγάπη των φιλάθλων στους αγώνες» (vid)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε ότι του λείπουν τα παιχνίδια και η στήριξη και η αγάπη των φιλάθλων προς εκείνον.
Διαβάστε το στο to10.gr