Γιώργος Χρυσοστόμου: «Αν φύγω, θα είμαι χορτασμένος, δεν έχω κανένα απωθημένο»

21:24 - 29/10/2019

Στο περιοδικό People και τη Φανή Πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος απάντησε και για το αν είναι […] The post Γιώργος Χρυσοστόμου: «Αν φύγω, θα είμαι χορτασμένος, δεν έχω κανένα απωθημένο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Χρυσοστόμου: Αν φύγω, θα είμαι χορτασμένος, δεν έχω κανένα απωθημένο

Στο περιοδικό People και τη Φανή Πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος απάντησε και για το αν είναι συγκρουσιακός χαρακτήρας, αλλά και για την ηλικία των 40. Συγκρουσιακός παραμένεις; Είμαι πιο ελαφρύς απ’ ό,τι παλαιότερα, και στις συνεργασίες μου και με τους θεατές. Το ίδιο και με την αναγνωρισιμότητα. Παλιά ερχόταν ο κόσμος να μου μιλήσει και κρυβόμουν επειδή ένιωθα ντροπή. Κι αυτό μεταφραζόταν ως «σνομπισμός» ή «ψώνιο» αλλά στην πραγματικότητα ήταν συστολή. Πάντως, μου αρέσει που είμαι συγκρουσιακός. Κι είμαι και με τους φίλους μου έτσι γιατί θεωρώ ότι πρέπει να «σπάνε» τα αυγά για να πηγαίνει παρακάτω μια σχέση. Άμα είμαστε διαρκώς χαρούμενοι, κάτι έχουμε κρύψει. Δεν

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο