«Πόλεμος» στους αιθέρες: Ryanair κατά Lufthansa
17:06 - 26/05/2020
Η Ryanair κατακρίνει και θα προσφύγει κατά της διάσωσης της Lufthansa από το γερμανικό κράτος.Η Ryanair επιτίθεται κατά του γερμανικού πακέτου διάσωσης ύψους 9 δισ ευρώ που δόθηκε στη Lufthansa και θα προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Μάλιστα, ο επικεφαλής της Ryanair Μάικλ Ο’ Λίρι τόνισε πως «η Ryanair θα προσφύγει εναντίον του νέου παραδείγματος παράνομης κρατικής βοήθειας προς την Lufthansa, η οποία θα προκαλέσει τεράστια στρέβλωση στον ανταγωνισμό και στους ισότιμους όρους που αφορούν τις πτήσεις από και προς Γερμανία για τα επόμενα πέντε χρόνια».
Έτσι, η ιρλανδική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους σκοπεύει να ακυρώσει το πακέτο βοήθειας που δίνεται στην γερμανική εταιρεία, για να αντι
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr