Έλενα Ακρίτα: «Η ταινία του Κώστα Γαβρά κάνει κοιλιά, είναι βαρετή… κάτω του μετρίου»
13:00 - 11/10/2019
Η Έλενα Ακρίτα μίλησε στους δημοσιογράφους για τον Πιο Αδύναμο Κρίκο, αλλά και για την κριτική που έκανε στην ταινία […]
The post Έλενα Ακρίτα: «Η ταινία του Κώστα Γαβρά κάνει κοιλιά, είναι βαρετή… κάτω του μετρίου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Ακρίτα: Η ταινία του Κώστα Γαβρά, δεν είναι καλή, κάνει «κοιλιά», είναι βαρετή
Η Έλενα Ακρίτα δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους και απάντησε σε όλα. Μίλησε για τον «Αδύναμο Κρίκο», τη...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΈλενα Ακρίτα: Η ταινία του Κώστα Γαβρά κάνει κοιλιά, είναι βαρετή, κάτω του μετρίου (VIDEO)
Στην κριτική που έκανε στην ταινία του Κώστα Γαβρά, Ενήλικοι στην Αίθουσα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Ελένη Ακρίτα μιλώντας στους δημοσιογράφους, ενώ μίλησε και για τον Πιο Αδύνατο Κρίκο.
Για τον Πιο Αδύναμο Κρίκο, η Έλενα Ακρίτα είπε τα εξής:
«Ο Αδύναμος Κρίκος δεν ήταν κάτι που εγώ το αγάπησα ιδιαίτερα. Αυτός ο ρόλος της bitch δεν μου πήγαινε. Επέστρεφα στο σπίτι μου τότε και έβαζα μέχρι και τα κλάματα. Πρέπει να σας εκμυστηρετώ ότι τον Αδύναμο Κρίκο εγώ τον σταμάτησα. Ήταν τεράστια επιτυχία, το έκανα δύο χρόνια και μετά το σταμάτησα γιατί το έβρισκα πολύ ψυχοφθόρο.
Δεν επιστρέφω στην τηλεόραση. Γράφω πια τα βιβλία μου και έχω και την εφημερίδα μου.
Θέλω να πω ότι μου άρεσαν πάρα πολύ οι Άγρ
Διαβάστε το στο thestival.grΈλενα Ακρίτα για την ταινία του Κώστα Γαβρά: «Κάνει κοιλιά, είναι βαρετή… κάτω του μετρίου»
Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε τη ταινία του Κώστα Γαβρά, Ενήλικοι στο Δωμάτιο και το τηλεπαιχνίδι "Ο πιο αδύναμος κρίκος" που παρουσίασε πριν από μερικά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση.
The post Έλενα Ακρίτα για την ταινία του Κώστα Γαβρά: «Κάνει κοιλιά, είναι βαρετή… κάτω του μετρίου» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΈλενα Ακρίτα: «Η ταινία του Κώστα Γαβρά είναι κάτω του μετρίου» (Video)
MEDIA
Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε η Έλενα Ακρίτα αναφερόμενη μεταξύ άλλων στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο».Όπως τονίζει ο ρόλος της bitch που απαιτούσε το κόνσεπτ της εκπομπής δεν της πήγαινε και ήταν ιδιαίτερα ψυχοφθόρο για την ίδια. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, το σταμάτησε, εκμυστηρεύεται, παρά τη μεγάλη επιτυχία που είχε η εκπομπή.
Η δημοσιογράφος και συγγραφέας απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση καθώς όπως επισημαίνει αρκείται στα βιβλία της και την εφημερίδα της.
Αναφορικά με την ταινία του Κώστα Γαβρά, η Έλενα Ακρίτα λέει: «Εγώ έκρινα απλώς την ταινία ως θεατής. Η ταινία δεν είναι καλή, κάνει κοιλιά, είναι βαρετή. Έχει μια πολύ κακή μουσική, φινάλε που παραπέμπει στον λατρ
Διαβάστε το στο topontiki.gr«Πυρά» από την Έλενα Ακρίτα: «Η ταινία του Κώστα Γαβρά κάνει κοιλιά, είναι βαρετή - Δεν είναι καν μέτρια» (βίντεο)
Η Έλενα Ακρίτα μίλησε για τον Πιο Αδύναμο Κρίκο, αλλά και για την κριτική που έκανε στην ταινία του Κώστα Γαβρά, Ενήλικοι στην Αίθουσα.
Για τον Πιο Αδύναμο Κρίκο, η Έλενα Ακρίτα είπε τα εξής:
«Ο Αδύναμος Κρίκος δεν ήταν κάτι που εγώ το αγάπησα ιδιαίτερα. Αυτός ο ρόλος της bitch δεν μου πήγαινε. Επέστρεφα στο σπίτι μου τότε και έβαζα μέχρι και τα κλάματα. Πρέπει να σας εκμυστηρετώ ότι τον Αδύναμο Κρίκο εγώ τον σταμάτησα. Ήταν τεράστια επιτυχία, το έκανα δύο χρόνια και μετά το σταμάτησα γιατί το έβρισκα πολύ ψυχοφθόρο.
Δεν επιστρέφω στην τηλεόραση. Γράφω πια τα βιβλία μου και έχω και την εφημερίδα μου.
Θέλω να πω ότι μου άρεσαν πάρα πολύ οι Άγριες Μέλισσες. Εϊναι μια εξαιρετική σειρά και κόλλησα»
Διαβάστε το στο pronews.grΑκρίτα: «Η ταινία του Κώστα Γαβρά είναι κάτω του μετρίου»
Έλενα Ακρίτα: Η ταινία του Κώστα Γαβρά κάνει κοιλιά, είναι βαρετή… κάτω του μετρίου
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr