Ο Γιώργος Χρανιώτης παραδέχεται πως μια νύχτα τον… πέταξε από το σπίτι η σύζυγος του

08:45 - 27/05/2020

Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος, τα “Μεσάνυχτα” της Τρίτης, ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός, λίγο πριν γίνει […] The post Ο Γιώργος Χρανιώτης παραδέχεται πως μια νύχτα τον… πέταξε από το σπίτι η σύζυγος του appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Χρανιώτης: Η γυναίκα μου ένα βράδυ με πέταξε έξω από το σπίτι (βίντεο)

Ο ηθοποιός μιλάει για τα… παράδοξα μιας εγκυμοσύνης

Διαβάστε το στο

Ο Γιώργος Χρανιώτης παραδέχεται πως μια νύχτα τον πέταξε από το σπίτι η σύζυγος του (VIDEO)

Για τη στιγμή που η γυναίκα του πριν λίγο καιρό του ζήτησε να πάρει τη βαλίτσα του και να φύγει από το σπίτι μίλησε μεταξύ άλλων στην Ελεονόρα Μελέτη ο Γιώργος Χρανιώτης. Ειδικότερα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης σημείωσε χαρακτηριστικά στην Ελεονώρα Μελέτη πως “στην περίοδο της εγκυμοσύνης μαθαίνεις καταρχήν ότι ο γάιδαρος πετάει! Δηλαδή η απαίτηση της σε θέλει στα περισσότερα να λες ναι! Όταν είναι εντελώς παράλογη, φροντίζεις να με έναν τρόπο να της το υπενθυμίσεις”. “Με έχει πετάξει έξω από το σπίτι μια μέρα! Ένα βράδυ που γύρισα, όχι πολύ αργά, αλλά είχα πάει για ένα ποτό μετά την παράσταση. Για κάποιο λόγο με ήθελε δίπλα της, ήμουν πολύ δίπλα της σε απόσταση ένα χιλιόμετρο από το σπίτι μου, τ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Γιώργος Χρανιώτης: Η γυναίκα μου ένα βράδυ με πέταξε έξω από το σπίτι (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Τον Γιώργο Χρανιώτη υποδέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” το βράδυ της Τρίτης, με τον ηθοποιό να μιλά, μεταξύ άλλων για τη γλυκιά αναμονή της άφιξης του πρώτου του παιδιού. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε όμως και στα ευτράπελα που μπορεί να βιώνει ένας μελλοντικός πατέρας, καθώς η εγκυμοσύνη της συζύγου του έχει προκαλέσει και κάποιες αλλόκοτες αντιδράσεις. Μια από αυτές ήταν, όπως ο ίδιος αφηγείται, η σύζυγός του να τον διώξει από το σπίτι του. Ευτυχώς, η απόφαση αυτή κράτησε για λίγα μόλις λεπτά, τονίζει… «Την περίοδο της εγκυμοσύνης μαθαίνεις ότι ο γάιδαρος πετάει. Στα περισσότερα λέω ναι. Ένα βράδυ με πέταξε έξω από το σπίτι. Δεν είχα γυρίσει αργά. Μετά την παράσταση είχα πάει

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γιώργος Χρανιώτης: Με πέταξε έξω από το σπίτι

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε για την γυναίκα του: «Ένα βράδυ με πέταξε έξω από το σπίτι…» (video)

Λίγο πριν αποκτήσει το πρώτο του παιδάκι, ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε καλεσμένος στα «Μεσάνυχτα» το βράδυ της Τρίτης. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Ο Γιώργος Χρανιώτης παραδέχεται πως μια νύχτα τον πέταξε από το σπίτι η σύζυγος του

Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος, τα Μεσάνυχτα της Τρίτης, ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός, λίγο πριν γίνει πατέρας, παραδέχθηκε μέσα σε όλα πως μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν φανταζόταν ποτέ πως θα αποκτήσει παιδί.Παράλληλα, ο Γιώργος Χρανιώτης περιέγραψε τη στιγμή που η

Διαβάστε το στο madata.gr

Γιώργος Χρανιώτης - Παραδέχτηκε πως μια νύχτα τον πέταξε έξω από το σπίτι η σύζυγος του (video)

"Εύχομαι η Γεωργία να είναι η γυναίκα της ζωής μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο