«Τρελάθηκε» ο καιρός: Χιόνισε στη Βασιλίτσα Γρεβενών... τέλη Μαΐου! (φώτο)
09:31 - 27/05/2020
Ο καιρός όπως όλα δείχνουν «τρελάθηκε», καθώς αντί να έχουμε λιακάδες και υψηλές θερμοκρασίες, το σκηνικό στις περισσότερες περιοχές της χώρας είναι φθινοπωρινό ενώ στη Βασιλίτσα Γρεβενών, το οποίο είναι... λευκό από το χιόνι και την ομίχλη.
Ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ βρέθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, το οποίο είναι κλειστό, λόγω καλοκαιριού, αλλά έχει πέσει και χιόνι.
Στη διάρκεια της χθεσινής κακοκαιρίας στην περιοχή σημειώθηκε και σφοδρή χαλαζόπτωση στη Δεσκάτη, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε καλλιέργειες. Ενδεχομένως και σήμερα αναμένεται στο σημείο κλιμάκιο του ΕΛΓΑ για την αποτίμησή τους.
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χιόνια στη Βασιλίτσα Γρεβενών - Είχε να χιονίσει τέλη Μαΐου από το 1991 (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Φθινοπωρινό περιγράφεται το σκηνικό του καιρού σε πολλές περιοχές της χώρας ενώ τα Γρεβενά ζουν μια παρένθεση χειμώνα, καθώς 27 Μαΐου το τοπίο στη Βασιλίτσα είναι χιονισμένο και βυθισμένο στην ομίχλη.
Αν και τα χιόνια είναι πολύ συνηθισμένα στην περιοχή η εποχή που χιόνισε κάνει το φαινόμενο σπάνιο. Συμφωνα με τα στοιχεία της μετεωρολογικής υπηρεσίας τέλη Μαίου είχε να χιονίσει από το 1991.
Χθες σημειώθηκε έντονη χιονόπτωση στην περιοχή του Γυφτόκαμπου Ζαγορίου, ενώ σε πολλές περιοχές της Πρέβεζας, αλλά και στη Δεσκάτη Γρεβενών όπως και στη Χαλκιδική σημειώθηκε έντονη χαλαζόπτωση.
Καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες προκάλεσε η σφοδρή χαλαζόπτωση στο ανατολικό Πήλιο την Τρίτη.
Το χα
Διαβάστε το στο topontiki.grΟ καιρός τρελάθηκε. Χιόνια στη Βασιλίτσα Γρεβενών. Χαλάζι και καταστροφές
Φθινοπωρινό περιγράφεται το σκηνικό του καιρού σε πολλές περιοχές της χώρας ενώ τα Γρεβενά ζουν μια παρένθεση χειμώνα, καθώς 27 Μαΐου το τοπίο στη Βασιλίτσα είναι χιονισμένο και βυθισμένο στην ομίχλη.Ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ βρέθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, το οποίο είναι κλειστό, λόγω
Διαβάστε το στο madata.gr“Τα παιξε” ο καιρός! Χιόνισε στη Βασιλίτσα Γρεβενών… τέλη Μαΐου! (ΦΩΤΟ)
Ο καιρός όπως όλα δείχνουν «τρελάθηκε», καθώς αντί να έχουμε λιακάδες και υψηλές θερμοκρασίες, το σκηνικό στις περισσότερες περιοχές της χώρας είναι φθινοπωρινό ενώ στη Βασιλίτσα Γρεβενών, το οποίο είναι… λευκό από το χιόνι και την ομίχλη. Ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ βρέθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, το οποίο είναι κλειστό, λόγω καλοκαιριού, αλλά έχει […]
Διαβάστε το στο makeleio.gr