«Δεν χάνω τον ύπνο μου για την Χρυσή Μπάλα»

10:08 - 27/05/2020

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, παραχώρησε στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mirror», ο Κιλιάν Μπαπέ.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εμπαπέ: "Δεν χάνω τον ύπνο μου για τη Χρυσή Μπάλα"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θέλησε να κρατήσει χαμηλά τον πήχη όσον αφορά στις εκτιμήσεις πως είναι πλέον έτοιμος να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα και ξεκαθάρισε πως αυτό που τον νοιάζει στην παρούσα φάση είναι... δύο ομάδες.

Διαβάστε το στο Sport24

Μπαπέ: «Δεν χάνω τον ύπνο μου για την Χρυσή Μπάλα, είδωλά μου Ζιντάν και Κριστιάνο»

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, παραχώρησε στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mirror» ο Κιλιάν Μπαπέ. Τι μπορεί να περιμένει ένας 21χρονος, μετά από τέσσερα πρωταθλήματα Γαλλίας κι ένα Μουντιάλ; «Με την εθνική ομάδα θέλω να κατακτήσουμε το EURO που θα γίνει την επόμενη χρονιά, ενώ θέλω να είμαι μέλος της Παρί Σεν Ζερμέν στην παρθενική κατάκτηση […] The post Μπαπέ: «Δεν χάνω τον ύπνο μου για την Χρυσή Μπάλα, είδωλά μου Ζιντάν και Κριστιάνο» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Μπαπέ: «Δεν χάνω τον ύπνο μου για την Χρυσή Μπάλα»

Ο Κιλιάν Μπαπέ μίλησε για τη Χρυσή Μπάλα και την παρουσία του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ έκανε ειδική αναφορά στους Ζινεντίν Ζιντάν και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»