Υπ. Εργασίας: Επανέκδοση των εκθέσεων του συστήματος «ΗΛΙΟΣ»
17:21 - 27/05/2020
Την επανέκδοση της έκθεσης του «ΗΛΙΟΣ» προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, σημειώνοντας πως «βάζουμε ξανά σε πορεία διαφάνειας το ασφαλιστικό σύστημα».
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Υπ. Εργασίας: Επανέκδοση των εκθέσεων του συστήματος "ΗΛΙΟΣ"
Την επανέκδοση της έκθεσης του «ΗΛΙΟΣ» προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, σημειώνοντας πως «βάζουμε ξανά σε πορεία διαφάνειας το ασφαλιστικό σύστημα».
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «με την επανέκδοση των εκθέσεων του συστήματος "ΗΛΙΟΣ" φωτίζουμε ξανά όλες τις πτυχές του ασφαλιστικού μας συστήματος που για καιρό είχαν μείνει, αδικαιολόγητα στο "σκοτάδι" από την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας».
Όπως είπε ο κ. Βρούτσης «το σύστημα "ΗΛΙΟΣ" δημιουργήθηκε την 1η Ιουνίου του 2013 επί της δικής μου θητείας από τους υπαλλήλους του Υπουργείου και την ΗΔΙΚΑ και ήταν ένα πρωτοποριακό και αξιόπιστο σύστημα που εγκαινίασε μία νέα εποχή διαφάνειας, ορθής καταγραφής κα
Διαβάστε το στο thestival.grΒρούτσης: Επανέκδοση των εκθέσεων του συστήματος «ΗΛΙΟΣ»
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
«Με την επανέκδοση των εκθέσεων του συστήματος "ΗΛΙΟΣ" φωτίζουμε ξανά όλες τις πτυχές του ασφαλιστικού μας συστήματος, που για καιρό είχαν μείνει αδικαιολόγητα στο "σκοτάδι" από την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας» αναφέρει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης, σε γραπτή δήλωσή του.
Συγκεκριμένα, επισημαίνει τα εξής: «Το σύστημα "ΗΛΙΟΣ" δημιουργήθηκε την 1η Ιουνίου του 2013 επί της δικής μου θητείας από τους υπαλλήλους του υπουργείου και την ΗΔΙΚΑ και ήταν ένα πρωτοποριακό και αξιόπιστο σύστημα, που εγκαινίασε μία νέα εποχή διαφάνειας, ορθής καταγραφής και ενημέρωσης των δεδομένων του συστήματος της κοινωνικής μας ασφάλισης, που, μέχρι τότε
Διαβάστε το στο topontiki.grΓ. Βρούτσης: Επανεκδίδονται οι εκθέσεις του συστήματος “ΗΛΙΟΣ” για το ασφαλιστικό σύστημα
Με την επανέκδοση των εκθέσεων του συστήματος «ΗΛΙΟΣ» φωτίζουμε ξανά όλες τις πτυχές του ασφαλιστικού μας συστήματος που για καιρό είχαν μείνει, αδικαιολόγητα στο «σκοτάδι» από την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας. Το σύστημα «ΗΛΙΟΣ» δημιουργήθηκε την 1η Ιουνίου του 2013 επί της δικής μου θητείας από τους υπαλλήλους του Υπουργείου και την ΗΔΙΚΑ […]
Διαβάστε το στο mononews.gr