Φονικό στα Ανώγεια: «Ραγίζει» καρδιές το συγκινητικό μοιρολόι της χήρας του Γιώργου Ξυλούρη (φωτο)
07:40 - 28/05/2020
Με ένα μοιρολόι, η χήρα του Γιώργου Ξυλούρη συγκινεί για τον χαμό του συζύγου της, 25 μέρες μετά το διπλό φονικό στα Ανώγεια.
Η σύζυγος του Ξυλούρη, Κλειώ, ανάρτησε στο facebook ένα μοιρολόι για την απώλεια του συντρόφου της, για πρώτη φορά μετά από εκείνο το βράδυ όπου βρέθηκε νεκρός από τους πυροβολισμούς του Μανώλη Καλομοίρη, ο οποίος στιγμές νωρίτερα είδε νεκρό τον πατέρα του.
Η νεαρή γυναίκα για πρώτη φορά από εκείνο το βράδυ έκανε ανάρτηση με ένα μοιρολόι, ανεβάζοντας και μία κοινή τους φωτογραφία.
Το μοιρολόι της συζύγου του Γιώργου Ξουλούρη
Γιώργη μου τι να πω μπαξέ μου
που έφυγες και ορφάνεψα καλέ μου
Έφυγες και ορφάνεψα κλωνάρι μου
Εγώ και τα παιδιά μας κανακάρι μου
Γιώργη μου την απώ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φονικό στα Ανώγεια: Συγκινεί το μοιρολόι της γυναίκας του ενός νεκρού
Η σύζυγος του Γιώργου Ξυλούρη, του ενός από τους δύο νεκρούς του φονικού που έγινε στα Ανώγεια...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΦονικό στα Ανώγεια: Συγκινεί το μοιρολόι της χήρας του Γιώργου Ξυλούρη
Η χήρα του Γιώργου Ξυλούρη, του 30χρονου που έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια του διπλού φονικού στα Ανώγεια της Κρήτης ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα μοιρολόι για τον χαμό του συντρόφου της.
Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθεί ένας μήνας από την μοιραία νύχτα τα λόγια της χήρας του 30χρονου συγκινούν και φανερώνουν τον πόνο που βιώνει.
Το μοιρολόι της συζύγου του Γιώργου Ξυλούρη
“Γιώργη μου τι να πω μπαξέ μου
Έφυγες και ορφάνεψα κλωνάρι μου
Γιώργη μου την απώλεια καλέ μου
Δεν την αντέχω Γιώργη μενεξέ μου
Υπερήφανος έφυγες αητέ μου
Αδικοσκοτωμένε αρχηγέ μου
Με το καλό το λόγο δα κλωνάρι μου
Η το χωριό
Διαβάστε το στο thestival.grΔιπλό φονικό στα Ανώγεια: Συγκινεί το μοιρολόι της συζύγου του Γιώργου Ξυλούρη
Η σύζυγος του Γιώργου Ξυλούρη, που έπεσε νεκρός στο διπλό φονικό στα Ανώγεια της Κρήτης, συγκινεί με το μοιρολόι της λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατό του.
The post Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Συγκινεί το μοιρολόι της συζύγου του Γιώργου Ξυλούρη appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΦονικό στα Ανώγεια: Συγκινεί το μοιρολόι της χήρας του Γιώργου Ξυλούρη
Η χήρα του Γιώργου Ξυλούρη, του 30χρονου που έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια του διπλού φονικού στα Ανώγεια της Κρήτης ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα μοιρολόι για τον χαμό του συντρόφου της.
Διαβάστε το στο real.grΦονικό στα Ανώγεια: Συγκινεί το μοιρολόι της χήρας του Γιώργου Ξυλούρη
ΕΛΛAΔΑ
Συγκίνηση προκαλεί το μοιρολόι της χήρας του Γιώργου Ξυλούρη, του 30χρονου από τα Ανώγεια που έπεσε νεκρός στο διπλό φονικό που πάγωσε όλη την Κρήτη.
Η σύζυγος του Ξυλούρη, Κλειώ, ανάρτησε στο facebook ένα μοιρολόι για την απώλεια του συντρόφου της, για πρώτη φορά μετά από εκείνο το βράδυ όπου βρέθηκε νεκρός από τους πυροβολισμούς του Μανώλη Καλομοίρη, ο οποίος στιγμές νωρίτερα είδε νεκρό τον πατέρα του.
Μέσα σε μερικές γραμμές και με λόγια που συγκινούν, λίγες ημέρες πριν συμπληρωθεί ένας μήνας από την μοιραία νύχτα η γυναίκα του γράφει σε ανάρτηση της στο κοινωνικό δίκτυο:
«Γιώργη μου τι να πω μπαξέ μου
Εφυγες και ορφάνεψα κλωνάρι μου
Εγώ και τα παιδιά
Διαβάστε το στο topontiki.grΑνώγεια: Ραγίζει καρδιές το μοιρολόι της συζύγου του 39χρονου Ξυλούρη
Συγκινεί η νεαρή γυναίκα μετά τον χαμό του συζύγου της.
Διαβάστε το στο thetoc.grΑνώγεια: «Ραγίζει» καρδιές το μοιρολόι της χήρας του Γιώργου Ξυλούρη
Το συγκινητικό μοιρολόι για τον άνδρα της που δολοφονήθηκε στα Ανώγεια
Διαβάστε το στο mononews.grΦονικό στα Ανώγεια: Ραγίζει καρδιές το μοιρολόι της συζύγου του 39χρονου Ξυλούρη
Με ένα μοιρολόι, η χήρα του Γιώργου Ξυλούρη συγκινεί για τον χαμό του συζύγου της, 25 μέρες μετά το διπλό φονικό στα Ανώγεια.Η σύζυγος του Ξυλούρη, Κλειώ, ανήρτησε στο facebook ένα μοιρολόι για την απώλεια του συντρόφου της, για πρώτη φορά μετά από εκείνο το βράδυ όπου βρέθηκε νεκρός από τους πυροβολισμούς του Μανώλη Καλομοίρη, ο οποίος λίγο νωρίτερα είδε να πέφτει νεκρός ο πατέρας του.
Η νεαρή γυναίκα ανήρτησε το σπαρακτικό μοιρολόι, ανεβάζοντας και μία κοινή τους φωτογραφία.
Το μοιρολόι της συζύγου του Γιώργου ΞουλούρηΓιώργη μου τι να πω μπαξέ μου
Δεν την αντέχω Γ
Διαβάστε το στο dikaiologitika.grΑνώγεια: Το συγκινητικό μοιρολόι της χήρας του Γιώργου Ξυλούρη- «Εφυγες και ορφάνεψα καλέ μου»
Με ένα μοιρολόι, η χήρα του Γιώργου Ξυλούρη συγκινεί για τον χαμό του συζύγου της, 25 μέρες μετά το διπλό φονικό στα Ανώγεια. Η σύζυγος του Ξυλούρη, Κλειώ, ανάρτησε στο facebook ένα μοιρολόι για την απώλεια του συντρόφου της, για πρώτη φορά μετά από εκείνο το βράδυ όπου βρέθηκε νεκρός από τους πυροβολισμούς του Μανώλη […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΑνώγεια: Το συγκινητικό μοιρολόι της χήρας του Γιώργου Ξυλούρη- Εφυγες και ορφάνεψα καλέ μου
Με ένα μοιρολόι, η χήρα του Γιώργου Ξυλούρη συγκινεί για τον χαμό του συζύγου της, 25 μέρες μετά το διπλό φονικό στα Ανώγεια. Η σύζυγος του Ξυλούρη, Κλειώ, ανάρτησε στο facebook ένα μοιρολόι για την απώλεια του συντρόφου της, για πρώτη φορά μετά από εκείνο το βράδυ όπου βρέθηκε νεκρός από τους πυροβολισμούς του Μανώλη Καλομοίρη, ο οποίος στιγμές νωρίτερα είδε νεκρό τον πατέρα του. Η νεαρή γυναίκα για πρώτη φορά από εκείνο το βράδυ έκανε ανάρτηση με ένα μοιρολόι, ανεβάζοντας και μία κοινή τους φωτογραφία. Το μοιρολόι της συζύγου του Γιώργου Ξουλούρη Γιώργη μου τι να πω μπαξέ μου που έφυγες και ορφάνεψα καλέ μου Εφυγες και ορφάνεψα κλωνάρι μου Εγώ και τα παιδιά μας κανακάρι μου Γιώργη μου την απώ
Διαβάστε το στο spoilersΔιπλό φονιό στα Ανώγεια: Το σπαρακτικό μοιρολόι της χήρας του Γιώργη Ξυλούρη
Λίγο πριν κλείσει ένας μήνας από το διπλό φονικό στα Ανώγεια, που συγκλόνισε το πανελλήνιο συγκλονίζει η χήρα του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη που ήταν ένα από τα θύματα. ανήρτησε ένα σπαρακτικό μοιρολόι στον κοινό τους λογαριασμό στο facebook.
Το μοιρολόι
"Γιώργη μου τι να πω μπαξέ μου
Δεν την αντέχω Γιώργη μενεξέ μου
Υπερήφανος έφυγες αητέ...
Διαβάστε το στο entertv.grΡαγίζει καρδιές το μοιρολόι της συζύγου του Γιώργου Ξυλούρη
25 μέρες μετά το διπλό φονικό στα Ανώγεια
με θύματα τον Γιώργο Ξυλούρη και τον
Λευτέρη Καλομοίρη , η σύζυγος του...
Διαβάστε το στο ekriti.grΑνώγεια: Το συγκινητικό μοιρολόι της χήρας του Γιώργου Ξυλούρη- «Εφυγες και ορφάνεψα καλέ μου»
Με ένα μοιρολόι, η χήρα του Γιώργου Ξυλούρη συγκινεί για τον χαμό του συζύγου της, 25 μέρες μετά το διπλό φονικό στα Ανώγεια. Η σύζυγος του Ξυλούρη, Κλειώ, ανάρτησε στο facebook ένα μοιρολόι για την απώλεια του συντρόφου της, για πρώτη φορά μετά από εκείνο το βράδυ όπου βρέθηκε νεκρός από τους πυροβολισμούς του Μανώλη Καλομοίρη, ο οποίος στιγμές νωρίτερα είδε νεκρό τον πατέρα του. Η νεαρή γυναίκα για πρώτη φορά από εκείνο το βράδυ έκανε ανάρτηση με ένα μοιρολόι, ανεβάζοντας και μία κοινή τους φωτογραφία. Το μοιρολόι της συζύγου του Γιώργου Ξουλούρη Γιώργη μου τι να πω μπαξέ μου […]
Διαβάστε το στο dete.grΔιπλό φονικό στα Ανώγεια: Ραγίζει καρδιές το μοιρολόι της χήρας του Γιώργου Ξυλούρη
Το διπλό φονικό στα Ανώγεια έχει συγκλονίσει την Κρήτη και το πανελλήνιο. Εικοσιπέντε ημέρες έχουν περάσει από το βράδυ που έπεσαν νεκροί στα Ανώγεια δύο άνδρες, ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης και ο 63χρονος Μανώλης Καλομοίρης. Η σύζυγος του πρώτου, θέλοντας να τιμήσει αλλά και να θρηνήσει τον αδικοχαμένο άνθρωπό της, ανάρτησε στο facebook ένα μοιρολόι, το […]
The post Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Ραγίζει καρδιές το μοιρολόι της χήρας του Γιώργου Ξυλούρη appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε το στο lamiafm1.gr