Κορονοϊός: Σε 20 νησιά τα τεστ - Μύκονος και Πάρος τα σίγουρα

08:44 - 28/05/2020

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη σε ποια νησιά θα γίνεται ο έλεγχος των τουριστών για κορονοϊό - Ποια λύση επελέγη Προς το τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες  ώστε να τοποθετηθούν σε 20 νησιά τα ειδικά μηχανήματα προκειμένου να πραγματοποιείται εργαστηριακός έλεγχος (τεστ) για τον κορονοϊό. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ethnos.gr οι αρμόδιοι του υπουργείου Yγείας δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε ποιες υγειονομικές μονάδες και σε ποια νησιά θα...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορωνοϊός: Σε 20 νησιά τα τεστ – Μύκονος και Πάρος τα σίγουρα

Lamianow.gr Κορωνοϊός: Σε 20 νησιά τα τεστ – Μύκονος και Πάρος τα σίγουρα Στην τοποθέτηση ειδικών μηχανημάτων σε 20 νησιά, με στόχο την πραγματοποίηση τεστ για τον κορωνοϊό προχωρά το υπουργείο Υγείας. Μύκονος και πάρος τα 2 σίγουρα. Κορωνοϊός: Σε 20 νησιά τα τεστ – Μύκονος και Πάρος τα σίγουρα Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει