Το Τζέισον – Αντιγόνη δέχθηκε πρόταση να συμμετέχει στο GNTM
12:24 - 28/05/2020
To φετινό GNTM όπως έχουμε ήδη καταλάβει κρύβει πολλές εκπλήξεις! Υπάρχει περίπτωση να δούμε το Τζέισον – Αντιγόνη στο ριάλιτι μόδας, αφού όπως παραδέχθηκε, έχει δεχτεί πρόταση να είναι ανάμεσα στους συμμετέχοντες. Η αποκάλυψη έγινε απ’ την εκπομπή “Ευτυχείτε” με την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ το το Τζέισον – Αντιγόνη μίλησε στην εκπομπή και παραδέχθηκε πως, […]
Το άρθρο Το Τζέισον – Αντιγόνη δέχθηκε πρόταση να συμμετέχει στο GNTM εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε Περισσότερα στο ipop.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζέισον - Αντιγόνη: Δέχεται πιέσεις για να μπει στο GNTM
Το Τζέισον Αντιγόνη ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του ότι δέχεται... πιέσεις να δηλώσει συμμετοχή στον τρίτο κύκλο του GNTM στο Star, που με τη νέα σεζόν θα έχει και αγόρια.
Διαβάστε το στο Τζέισον Αντιγόνη: Δέχθηκε πρόταση να μπει στο GNTM - Τι λέει για το Big Brother
Για την πρόταση που έχει δεχθεί προκειμένου να λάβει μέρος στον νέο κύκλο του GNTM, όπου θα διαγωνιστούν και αγόρια και κορίτσια, μίλησε το Τζέισον-Αντιγόνη.
"Είναι παράξενο που μετά τα 30 όλο και περισσότεροι μου λένε να ασχοληθώ με το μόντελινγκ με το οποίο δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Υπάρχουν πάρα πολλοί που με πιέζουν και για το GNTM και γενικά για αυτόν τον χώρο. Το σκέφτομαι να σου πω την αλήθεια, είναι ένας χώρος με τον οποίο ποτέ δεν έχω ασχοληθεί. Χαιρετίζω το γεγονός ότι το GNTM θα έχει και αγόρια στον φετινό κύκλο" είπε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του OPEN. "Σίγουρα είμαι ένα άτομο που τολμάει να παίξει με την εικόνα του" πρόσθεσε. Όταν ρωτήθηκε ωστόσο για το Big Brother, για το οποίο επίση
Διαβάστε το στο thestival.grΤζέισον – Αντιγόνη: Δέχτηκε πρόταση να μπει στο GNTM! [video]
Τζέισον - Αντιγόνη: Δέχτηκε πρόταση να μπει στο GNTM! [video]
The post Τζέισον – Αντιγόνη: Δέχτηκε πρόταση να μπει στο GNTM! [video] appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΘα το δούμε κι αυτό; Τζέισον Αντιγόνη – Δέχθηκε πρόταση να μπει στο GNTM! (ΒΙΝΤΕΟ)
Για την πρόταση που έχει δεχθεί προκειμένου να λάβει μέρος στον νέο κύκλο του GNTM, όπου θα διαγωνιστούν και αγόρια και κορίτσια, μίλησε το Τζέισον-Αντιγόνη.
Το άρθρο Θα το δούμε κι αυτό; Τζέισον Αντιγόνη – Δέχθηκε πρόταση να μπει στο GNTM! (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΤζέισον Αντιγόνη: Δέχθηκε πρόταση να μπει στο GNTM - Τι λέει για το Big Brother
"Είναι παράξενο που μετά τα 30 όλο και περισσότεροι μου λένε να ασχοληθώ με το μόντελινγκ με το οποίο δεν έχω
Διαβάστε το στο madata.grΤζέισον Αντιγόνη: Δέχθηκε πρόταση να μπει στο GNTM
Για την πρόταση που έχει δεχθεί προκειμένου να λάβει μέρος στον νέο κύκλο του GNTM, όπου θα διαγωνιστούν και αγόρια και κορίτσια, μίλησε το Τζέισον-Αντιγόνη. “Είναι παράξενο που μετά τα 30 όλο και περισσότεροι μου λένε να ασχοληθώ με το μόντελινγκ με το οποίο δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Υπάρχουν πάρα πολλοί που με πιέζουν και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤζέισον – Αντιγόνη: Πιέσεις για να μπει στο GNTM (vid)
Την αποκάλυψη ότι δέχεται πιέσεις για να μπει στο GTNM, […]
Το άρθρο Τζέισον – Αντιγόνη: Πιέσεις για να μπει στο GNTM (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΤζείσον Αντιγόνη: Δέχεται πιέσεις για να μπει στο GNTM [βίντεο]
Πρόταση για να μπει στο GNTM δέχτηκε το Τζέισον Αντιγόνη, το οποίο μιλά για τα μελλοντικά του σχέδια. «Είναι παράξενο που μετά τα 30 μου λέει όλο και περισσότερος κόσμος να ασχοληθώ με το μόντελινγκ αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Πράγματι υπάρχουν πάρα πολλοί που με πιέζουν για το GNTM και αυτό τον χώρο», […]
Διαβάστε το στο topnews.gr