Απειλούσαν τη σύζυγο και τις κόρες μου

16:10 - 29/05/2020

Για απειλές προς τις κόρες, τη σύζυγο αλλά και άλλα συγγενικά του μέλη έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης. "Θα ξεκινήσω από τη δική μου σύζυγο. Ακούστε, η Δώρα Τσούκα, πνευμονολόγος - εντατικολόγος, με την οποία είμαστε μαζί από φοιτητές και την οποία

Διαβάστε Περισσότερα στο madata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πολάκης: Απειλούσαν τη σύζυγο και τις κόρες μου

Για απειλές προς τις κόρες, τη σύζυγο αλλά και άλλα συγγενικά του μέλη έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης. “Θα ξεκινήσω από τη δική μου σύζυγο. Ακούστε, η Δώρα Τσούκα, πνευμονολόγος – εντατικολόγος, με την οποία είμαστε μαζί από φοιτητές και την οποία και μέσω της εκπομπής σας θέλω να ευχαριστήσω για όλα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Το Λούβρο «ανοίγει» και πάλι τις πόρτες του

Ανοίγει τις πόρτες του το Λούβρο στις 6 Ιουνίου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρωθυπουργό Εντουάρ Φιλίπ σχετικά με τη χαλάρωση των μέτρων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Το διάσημο μουσείο της Γαλλίας υπογραμμίζει πως το σύστημα κρατήσεων και η σήμανση με πινακίδες θα επιτρέψουν στο να προσφερθούν στους επισκέπτες οι μέγιστες δυνατές συνθήκες ασφαλείας, κατά την […]

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ madata.gr

Κίκιλιας: 9 άτομα στα πασχαλινά τραπέζια μέσα - Έως 12 άτομα σε ανοιχτό χώρο. Τα μέτρα για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Σeξ: Γιατί υπάρχει απώλεια επιθυμίας - Οι βασικοί λόγοι

Το μυστικό για να γυαλίσετε τα ασημικά σας βρίσκεται στο ψυγείο σας!

Παγώνη: Τέλος Ιουνίου θα έχουμε σχετική ανοσία. Το σχέδιο για το Πάσχα στο χωριό

Ο λόγος που συνήθως ξυπνάς πριν από το ξυπνητήρι

Αγγελική: Καταιγιστικές εξελίξεις - Η Αθηνά ετοιμάζει εκδίκηση για την Αγγελική!