Π.Πολάκης: «Απειλούσαν την γυναίκα μου και τις κόρες μου - Θα παίζεις μπιλιάρδο με το κεφάλι του μπαμπά» (βίντεο)

16:20 - 29/05/2020

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, σε συνέντευξη που έδωσε, υποστήριξε ότι οι κόρες του και η γυναίκα του, αλλά και άλλα συγγενικά του μέλη, δέχονταν απειλές.  Θα ξεκινήσω από τη δική μου σύζυγο. Ακούστε, η Δώρα Τσούκα, πνευμονολόγος - εντατικολόγος, με την οποία είμαστε μαζί από φοιτητές και την οποία και μέσω της εκπομπής σας θέλω να ευχαριστήσω για όλα αυτά που μου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Και με αντέχει. Και χωρίς αυτήν και τις κόρες μου και τη στήριξη της ευρύτερης οικογένειας δεν θα είχα τη δύναμη να κάνω αυτά που κάνω» ανέφερε ο πρώην υπουργός,Παύλος Πολάκης στη συνέντευξή του στον Αντώνη Σρόιτερ. «Έπαιρναν τη δική μου γυναίκα μου τηλέφωνο βράδυ στο σπίτι και της έλεγαν πως

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις