ΟΠΕΚΑ: Οι δικαιούχοι για κοινωνικό τουρισμό, κατασκηνώσεις - Αυτή είναι η διαδικασία

17:13 - 29/05/2020

Ο ΟΠΕΚΑ, ακολουθώντας τη σταδιακή άρση των μέτρων της καραντίνας προχωρά στην υλοποίηση των προγραμμάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) έτους 2020, με έμφαση στον κοινωνικό τουρισμό και τις παιδικές κατασκηνώσεις. 

Διαβάστε Περισσότερα στο Skai.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγροτική Εστία: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι για κοινωνικό τουρισμό και κατασκηνώσεις- Ξεκινούν οι αιτήσεις

Από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 και μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, στα ΚΕΠ όλης της χώρας οι ενδιαφερόμενοι για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας θα μπορούν να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις συμμετοχής.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δικαιούχοι για κοινωνικό τουρισμό, κατασκηνώσεις – Αυτή είναι η διαδικασία

Ο ΟΠΕΚΑ, ακολουθώντας τη σταδιακή άρση των μέτρων της καραντίνας προχωρά στην υλοποίηση των προγραμμάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) έτους 2020, με έμφαση στον κοινωνικό τουρισμό και τις παιδικές κατασκηνώσεις.  Aπό τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 και μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, στα ΚΕΠ όλης της χώρας οι ενδιαφερόμενοι για τα προγράμματα της […] Το άρθρο Δικαιούχοι για κοινωνικό τουρισμό, κατασκηνώσεις – Αυτή είναι η διαδικασία εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

ΟΠΕΚΑ: Οι δικαιούχοι για κοινωνικό τουρισμό, κατασκηνώσεις – Η διαδικασία

Η Αγροτική Εστία βρίσκεται και φέτος στο πλευρό των αγροτών, της αγρότισσας μητέρας και του παιδιού μέσα από σειρά κοινωνικών προγραμμάτων που στόχο έχουν να ενισχύσουν οικονομικά και να ψυχαγωγήσουν τους ανθρώπους της υπαίθρου. Ο ΟΠΕΚΑ, ακολουθώντας τη σταδιακή άρση των μέτρων της καραντίνας προχωρά στην υλοποίηση των προγραμμάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) έτους ... The post ΟΠΕΚΑ: Οι δικαιούχοι για κοινωνικό τουρισμό, κατασκηνώσεις – Η διαδικασία appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

ΟΠΕΚΑ: 235.000 δικαιούχοι για κοινωνικό τουρισμό, κατασκηνώσεις, επιδόματα

Ο ΟΠΕΚΑ, ακολουθώντας τη σταδιακή άρση των μέτρων της καραντίνας προχωρά στην υλοποίηση των προγραμμάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) έτους 2020, με έμφαση στον κοινωνικό τουρισμό και τις παιδικές κατασκηνώσεις με δικαιούχους που ανέρχονται συνολικά σε 235.000.  Ειδικότερα από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 και μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, στα ΚΕΠ όλης της χώρας οι ενδιαφερόμενοι για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας θα μπορούν να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις συμμετοχής. Θα πρέπει να προσκομίσουν: Οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει το Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), καθώς και των προστατευόμενων μελών τους (πχ. βιβλιάριο υγείας ή […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Skai.gr

Την κατάρριψη πυραύλου και drones των Χούθι ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ

Σουηδία: Επίθεση εναντίον αντιφασιστικής εκδήλωσης

(Not) welcome to Venice: Έρχονται περιορισμοί για τους τουρίστες στη Βενετία

DW: Για πρώτη φορά το «Σαρλ ντε Γκολ» υπό νατοϊκή διοίκηση - Μήνυμα της Γαλλίας προς τη Ρωσία

Μπλόκο από τον Άρη: Ισοπαλία για τον Ολυμπιακό που έχασε έδαφος στο Βικελίδης

«Χρειάζομαι να σταματήσω και να σκεφτώ»: Ο Σάντσεθ εξετάζει παραίτηση, μετά την έρευνα σε βάρος της συζύγου του