Μέσα στην Αγιά Σοφιά η προσευχή – LIVE η… προκλητική φιέστα του Ερντογάν με πυροτεχνήματα και τοξοβόλους

09:12 - 30/05/2020

Ο Ερντογάν… πάτησε το κουμπί του Fatih για γεωτρήσεις νότια του Καστελόριζου και το… γιόρτασε με φλύαρες εκδηλώσεις για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης. Μέσα στην Αγιά Σοφιά διαβάστηκε το κοράνι. Φαντασμαγορικό και… σταθερά κιτς το σόου του “σουλτάνου”. Δείτε καρέ – καρέ όσα συνέβησαν. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ερντογάν στήνει ένα -κιτς- σόου για […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διάβασαν το Κοράνι μέσα στην Αγιά Σοφιά – Η προκλητική φιέστα Ερντογάν για τα 567 χρόνια από την Άλωση της Πόλης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακόγουστη, προκλητική φιέστα του Ερντογάν για τα 567 χρόνια από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, κάτω από πανηγυρικό κλίμα, αλλά χωρίς κοινό -λόγω κορωνοϊού. Η γιορτή που «έστησε» ο «σουλτάνος» μεταδίδεται ζωντανά από την τουρκική τηλεόραση. Στην εκδήλωση αυτή έγινε και η προκλητική ανάγνωση αποσπασμάτων από το Κοράνι μέσα στην Αγία Σοφία, ... The post Διάβασαν το Κοράνι μέσα στην Αγιά Σοφιά – Η προκλητική φιέστα Ερντογάν για τα 567 χρόνια από την Άλωση της Πόλης appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή