Θεσσαλονίκη: 90χρονος περιγράφει πώς νεαρός του απέσπασε δαχτυλίδι-κειμήλιο και 500 ευρώ

11:03 - 30/10/2019

Χαμογελαστός και καλοντυμένος ήταν ο νεαρός που πλησίασε τον ενενηντάχρονο Νικόλαο Λιάκα στη Σταυρούπολη και κατάφερε δίχως ο ίδιος να υποψιαστεί το παραμικρό, να του αρπάξει το δαχτυλίδι που φορούσε και περίπου 500 ευρώ που είχε στην τσέπη του.

Διαβάστε Περισσότερα στο documentonews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καλοντυμένος νεαρός άρπαξε από 90χρονο δαχτυλίδι-οικογενειακό κειμήλιο και 500 ευρώ

Χαμογελαστός και καλοντυμένος ήταν ο νεαρός που πλησίασε τον 90χρονο Νικόλαο Λιάκα στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης και κατάφερε δίχως ο ίδιος να υποψιαστεί το παραμικρό, να του αρπάξει το δαχτυλίδι που φορούσε και περίπου 500 ευρώ που είχε στην τσέπη του. Ο ηλικιωμένος άνδρας, μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, είπε πως «ήταν ένας κύριος χαμογελαστός, που βρέθηκε στον δρόμο μου όταν πήγαινα στο ΚΑΠΗ της περιοχής μου. Με χαιρέτησε και μου μίλησε, ρώτησε εάν είμαι καλά, μου έδωσε το χέρι του και κοίταξε το δαχτυλίδι που φορούσα. Του άρεσε είπε και μου ζήτησε να το βγάλω για να πάει σε χρυσοχόο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ documentonews.gr

Με αγωγές κατά ΜΜΕ επιχειρεί να «σβήσει» την ιστορία ο Αριστείδης Φλώρος της Energa

Ο Ερρίκος Λίτσης στο Docville την Κυριακή με το Documento

Κατάθλιψη στα 13 του

Εκρηκτικά και όπλα σε όχημα στο κέντρο της Αθήνας – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Σήμερα: Στους δρόμους – αλλά απεργώντας – οι ντελιβεράδες

Οι πληγές από τον τυφώνας Μίλτον σε ένα τρομακτικό βίντεο – Χιλιάδες κατεστραμμένα σπίτια, εκατομμύρια άνθρωποι χωρίς ρεύμα