Πρίγκιπας Άντριου: Τον «καίει» η μαρτυρία πρώην «σκλάβας» του Έπσταϊν. «Οι κόρες μου δεν απέχουν πολύ από την ηλικία σου»

00:16 - 31/05/2020

Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον πρίγκιπα Άντριου φιλοξενεί ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του αυτόχειρα Τζέφρι Έπσταϊν. Σύμφωνα με την Βιρτζίνια Ρόμπερτς, πριν το σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου, της έκανε αστεία για την ηλικία της και μάλιστα φέρεται ότι της είπε «οι κόρες μου δεν απέχουν πολύ από την ηλικία σου, είναι λίγο νεότερες». […]

Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρίγκιπας Άντριου: Τον καίει η μαρτυρία πρώην σκλάβας του Έπσταϊν. Οι κόρες μου δεν απέχουν πολύ από την ηλικία σου

Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον πρίγκιπα Άντριου φιλοξενεί ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του αυτόχειρα Τζέφρι Έπσταϊν. Σύμφωνα με την Βιρτζίνια Ρόμπερτς, πριν το σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου, της έκανε αστεία για την ηλικία της και μάλιστα φέρεται ότι της είπε οι κόρες μου δεν απέχουν πολύ από την ηλικία σου, είναι λίγο νεότερες. Το ντοκιμαντέρ αφορά στη ζωή και τα σεξουαλικά εγκλήματα του Έπσταϊν. Η Ρόμπερτς θυμάται την πρώτη της συνάντηση με τον πρίγκιπα στο Λονδίνο. Αν και ο πρίγκιπας Άντριου επιμένει ότι δεν θυμάται τίποτα από καμία συνάντηση, η καταγγέλλουσα διηγείται πώς συνάντησε τον Δούκα το 2001, στο αρχοντικό συνεργάτη του Έπσταϊν, πριν ένα παιχνίδι γρίφων που επρόκειτο να παίξουν.

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ makeleio.gr

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ – ΕΡΙΞΑΝ “ΜΑΥΡΟ” ΣΤΟ ART ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ…

Τι ισχύει για τη χρήση μάσκας προστασίας, στις Ένοπλες Δυνάμεις…

ΚΕΡΚΥΡΑ : Σε εξέλιξη φωτιά στον ΧΥΤΑ, στην περιοχή Τεμπολόνι…

Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα στην Ιεράπετρα… (Εικόνες)

ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η “ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ” – 58.000 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ “ΣΦΥΡΙ” ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ – ΤΑ “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΤΩΝ FUNDS ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ “ΑΙΜΑ” – ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΑΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ “ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ”- ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Όχι από Ιράν στις ΗΠΑ, σε διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων…