Πρίγκιπας Άντριου: Τον «καίει» η μαρτυρία πρώην «σκλάβας» του Έπσταϊν. «Οι κόρες μου δεν απέχουν πολύ από την ηλικία σου»
00:16 - 31/05/2020
Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον πρίγκιπα Άντριου φιλοξενεί ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του αυτόχειρα Τζέφρι Έπσταϊν. Σύμφωνα με την Βιρτζίνια Ρόμπερτς, πριν το σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου, της έκανε αστεία για την ηλικία της και μάλιστα φέρεται ότι της είπε «οι κόρες μου δεν απέχουν πολύ από την ηλικία σου, είναι λίγο νεότερες». […]
Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πρίγκιπας Άντριου: Τον καίει η μαρτυρία πρώην σκλάβας του Έπσταϊν. Οι κόρες μου δεν απέχουν πολύ από την ηλικία σου
Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον πρίγκιπα Άντριου φιλοξενεί ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του αυτόχειρα Τζέφρι Έπσταϊν. Σύμφωνα με την Βιρτζίνια Ρόμπερτς, πριν το σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου, της έκανε αστεία για την ηλικία της και μάλιστα φέρεται ότι της είπε οι κόρες μου δεν απέχουν πολύ από την ηλικία σου, είναι λίγο νεότερες. Το ντοκιμαντέρ αφορά στη ζωή και τα σεξουαλικά εγκλήματα του Έπσταϊν. Η Ρόμπερτς θυμάται την πρώτη της συνάντηση με τον πρίγκιπα στο Λονδίνο. Αν και ο πρίγκιπας Άντριου επιμένει ότι δεν θυμάται τίποτα από καμία συνάντηση, η καταγγέλλουσα διηγείται πώς συνάντησε τον Δούκα το 2001, στο αρχοντικό συνεργάτη του Έπσταϊν, πριν ένα παιχνίδι γρίφων που επρόκειτο να παίξουν.
Διαβάστε το στο spoilers