Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Είναι ώρα για αλλαγή"
08:03 - 31/05/2020
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε μέσω Twitter τα συναισθήματά του μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντετοκούνμπο για Φλόιντ: «Ώρα για αλλαγή»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσω τον Social media εξέφρασε τα συναισθήματά του για τον θάνατο του αφροαμερικανού
Διαβάστε το στο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τη δολοφονία του Φλόιντ: Είναι ώρα για αλλαγή
Διαβάστε το στο Αντετοκούνμπο για τη δολοφονία Φλόιντ : Είναι ώρα για αλλαγή
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε το δικό του μήνυμα για τη δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ από αστυνομικό
Διαβάστε το στο Αντετοκούνμπο για τη δολοφονία Φλόιντ : Είναι ώρα για αλλαγή
Το Ελληνικό Δημόσιο είχε προσβάλλει την απόφαση του τμήματος με αίτηση αναίρεσης, η οποία εκδικάστηκε την 1η Μαρτίου του 2017.
Διαβάστε το στο tanea.grΤο μήνυμα για Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά του ρατσισμού: Είναι ώρα για αλλαγή
Θέση για όσα γίνονται στις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από τον θάνατο του George Floyd, πήρε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grO Αντετοκούνμπο για τη δολοφονία Φλόιντ: «Είναι ώρα για αλλαγή»
Η δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ από αστυνομικό έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη και οι αντιδράσεις στην Αμερική είναι πολλές
Διαβάστε το στο real.grΠαρέμβαση Αντετοκούνμπο για τα γεγονότα στη Μινεάπολη: «Ώρα για αλλαγή»
Ο διάσημος Έλληνας μπασκετμπολίστας που παίζει στο NBA θέλησε να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ.
Το άρθρο Παρέμβαση Αντετοκούνμπο για τα γεγονότα στη Μινεάπολη: «Ώρα για αλλαγή» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΞέσπασμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τη δολοφονία Φλόιντ: «Φτάνει πια, είναι ώρα για αλλαγή»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με δημόσια τοποθέτηση του ξέσπασε, μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Η κατάσταση στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό είναι έκρυθμη, με τις διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις της χώρας να αποτελούν τον κανόνα των τελευταίων ημερών. Αποτελώντας εδώ και μερικά χρόνια κομμάτι της...
Διαβάστε το στο crashonline.grΑντετοκούνμπο για Φλόιντ: «Ώρα για αλλαγή»
Η δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ από αστυνομικό έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη και οι αντιδράσεις στην Αμερική είναι πολλές. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσω των social media εξέφρασε τα συναισθήματά του και τόνισε ότι είναι ώρα για αλλαγή. "Αλήθεια δεν ξέρω πώς να εκφράσω με λόγια πώς νιώθω, αλλά ένα πράγμα που σίγουρα ξέρω είναι πως […]
Διαβάστε το στο lykavitos.grΑντετοκούνμπο για δολοφονία Φλόιντ: «Είναι ώρα για αλλαγή»
Η δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ από αστυνομικό έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη και οι αντιδράσεις στην Αμερική είναι πολλές. Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας και MVP στο NBA το 2019, Γιάννης Αντετοκούνμπο, μέσω τον Social media εξέφρασε τα συναισθήματά του και τόνισε ότι είναι ώρα για αλλαγή. «Αλήθεια δεν ξέρω πώς να εκφράσω με λόγια πώς […]
Διαβάστε το στο mononews.grΓιάννης Αντετοκούνμπο: “Φτάνει πια, είναι ώρα για αλλαγή”
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε μέσω Twitter τα συναισθήματά του μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό. H κατάσταση στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό είναι έκρυθμη, με τις διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις της χώρας να αποτελούν τον κανόνα των τελευταίων ημερών. Αποτελώντας εδώ και αμερικά χρόνια κομμάτι της κοινωνίας των […]
The post Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Φτάνει πια, είναι ώρα για αλλαγή” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΑντετοκούνμπο για δολοφονία Φλόιντ: Είναι ώρα για αλλαγή
Η δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ από αστυνομικό έχει συγκλονίσει όλον τον πλανήτη και οι αντιδράσεις στην Αμερική είναι πολλές και μάλιστα έντονες, με διαδηλώσεις και επεισόδια σε όλη τη χώρα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μέσω των social media, εξέφρασε τα συναισθήματά του για τη δολοφονία του Aφροαμερικανού στη Μινεάπολη και τόνισε ότι είναι ώρα για αλλαγή. Αλήθεια δεν ξέρω πώς να εκφράσω με λόγια το πώς νιώθω, αλλά ένα πράγμα που σίγουρα ξέρω είναι πως αρκετά με όλο αυτό. Είναι ώρα για αλλαγή έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλληνας σούπερ σταρ στο Twitter. Δείτε τα tweets της επικαιρότητας: Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αντετοκούνμπο για
Διαβάστε το στο spoilersΞέσπασε ο Αντετοκούνμπο για τη δολοφονία Φλόιντ: «Είναι ώρα για αλλαγή»
Η δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ από αστυνομικό έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη και οι αντιδράσεις στην Αμερική είναι πολλές.
Διαβάστε το στο matrix24.grΑντετοκούνμπο: “Είναι ώρα για αλλαγή”
Ο αστέρας του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε στο twitter τις δολοφονίες των Τζορτζ Φλόιντ και του Αχμάντ Άρμπερι, υπογραμμίζοντας πως είναι ώρα για αλλαγή. Ο Greek Freak ανέφερε χαρακτηριστικά στο twitter ότι: “Αλήθεια δεν ξέρω πώς να εκφράσω με λόγια πώς νιώθω, αλλά ένα πράγμα που σίγουρα ξέρω είναι πως φτάνει πια. Είναι ώρα για […]
Διαβάστε το στο politik.grΑντετοκούνμπο για τη δολοφονία Φλόιντ: Είναι ώρα για αλλαγή
Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τη δολοφονία του αφροαμερικανού Τζόρτζ Φλόϊντ στη Μινεάπολη.Η δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ από αστυνομικό έχει αποτελεί είδηση «πρώτης γραμμής» για όλο τον πλανήτη ενώ οι αντιδράσεις συνεχίζουν να συγκλονίζουν τις ΗΠΑ.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσω τον social media εξέφρασε τα συναισθήματά του -όπως πολλοί αστέρες του ΝΒΑ - και τόνισε ότι είναι ώρα για αλλαγή: «Αλήθεια δεν ξέρω πώς να εκφράσω με λόγια πώς νιώθω, αλλά ένα πράγμα που σίγουρα ξέρω είναι πως αρκετά με όλο αυτό. Είναι ώρα για αλλαγή», έγραψε χαρακτηριστικά.
{https://twitter.com/Giannis_An34/status/1266955667274895361}
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΓιάννης Αντετοκούνμπο: Το μήνυμά του για τη δολοφονία του Φλόιντ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πραγματικά δεν ξέρω πώς να εκφράσω με λόγια πώς αισθάνομαι, αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι φτάνει πιά!», έγραψε σε Tweet ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Διαβάστε το στο pagenews.grΑντετοκούνμπο για τη δολοφονία Φλόιντ: «Είναι ώρα για αλλαγή»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε το δικό του μήνυμα για τη δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ από αστυνομικό.
Διαβάστε το στο to10.grΞέσπασμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τη δολοφονία Φλόιντ: «Φτάνει πια, είναι ώρα για αλλαγή»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με δημόσια τοποθέτηση του ξέσπασε, μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Η κατάσταση στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό είναι έκρυθμη, με τις διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις της χώρας να αποτελούν τον κανόνα των τελευταίων ημερών. Αποτελώντας εδώ και αμερικά χρόνια κομμάτι της κοινωνίας των ΗΠΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε τα συναισθήματά του για το θλιβερό συμβάν και όλα όσα έχουν ακολουθήσει. "Αλήθεια δεν ξέρω πώς να εκφράσω με λόγια πώς νιώθω, αλλά ένα πράγμα που σίγουρα ξέρω είναι πως φτάνει πια. Είναι ώρα για αλλαγή" έγραψε χαρακτηριστικά ο Greek Freak, ο οποίος […]
Διαβάστε το στο dete.gr