Ρε ξεφτίλες, τι είναι αυτά; Συνταξιούχος αστυνομικός επιβιώνει με δανεικά γιατί δεν έχει πάρει τη σύνταξή του
14:22 - 31/05/2020
Δημοσιεύουμε κείμενο αποστράτου αστυνομικού – αναγνώστη του bloko.gr: Ονομάζομαι Λουκάς ΝΙΚΟΛΑΟΥ και την 31/12/20 αποστρατεύτηκα αυτεπαγγέλτως, λόγω ορίου ηλικίας, έπειτα από 34 έτη υπηρεσίας. Για να μην σας μπλέξω με διαδικαστικά μισθοδοτήθηκα έως την 27/2/20 και από τότε έως την ώρα που επικοινωνώ μαζί σας, δεν έχω κανένα έσοδο. Με την υπ αριθμ. 24964/8/3α την13/4/20 […]
Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρε ξεφτίλες, τι είναι αυτά; Συνταξιούχος αστυνομικός επιβιώνει με δανεικά γιατί δεν έχει πάρει τη σύνταξή του
Δημοσιεύουμε κείμενο αποστράτου αστυνομικού – αναγνώστη του bloko.gr: Ονομάζομαι Λουκάς ΝΙΚΟΛΑΟΥ και την 31/12/20 αποστρατεύτηκα αυτεπαγγέλτως, λόγω ορίου ηλικίας, έπειτα από 34 έτη υπηρεσίας. Για να μην σας μπλέξω με διαδικαστικά μισθοδοτήθηκα έως την 27/2/20 και από τότε έως την ώρα που επικοινωνώ μαζί σας, δεν έχω κανένα έσοδο. Με την υπ αριθμ. 24964/8/3α την13/4/20 απεστάλει από την ΕΛ. ΑΣ. προς το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους(ΕΦΚΑ) τα δικαιολογητικά σύνταξης μου. Την 28/5/2020 πληροφορήθηκα από την ιστοσελίδα του ΓΛΚ ότι τα δικαιολογητικά σύνταξης μου, πρωτοκολλήθκαν μόλις 2 ημέρες πριν ήτοι την 26/5/2020 με αριθμό πρωτ. 26228. Δηλαδή μόνον για να περάσουν την πόρτα του ΓΛΚ, έκαναν έναν Ο
Διαβάστε το στο spoilers