Καλαμάτα: Δύο προφυλακίσεις για ξέπλυμα χρήματος από τη μεγάλη κλοπή της Τράπεζας της Ελλάδος - Απολογούνται σήμερα οι υπόλοιποι συλληφθέντες
16:00 - 31/05/2020
ΕΛΛAΔΑ
Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ο φερόμενος ως ιθύνων νους και ένας κατηγορούμενος για κακουργηματική εκβίαση, από τους πέντε οι οποίοι οδηγήθηκαν χθες στην ανακρίτρια Καλαμάτας για το ξέπλυμα χρήματος από τη μεγάλη κλοπή της Τράπεζας της Ελλάδος την 1η Οκτωβρίου 2004.
Οι άλλοι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και την καταβολή εγγυήσεων. Σύμφωνα με τις διώξεις που έχουν ασκηθεί οι κατηγορούμενοι, έχοντας συστήσει εγκληματική οργάνωση, είχαν στόχο μέσα από τα καταστήματα, καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια, που διατηρούσαν στο κέντρο και την Παραλία Καλαμάτας να χαθούν τα ίχνη του χρήματος.
Πιο αναλυτικά, μετά τις 3 σήμερα το πρωί και με την ανακριτική διαδικασία να έχει ξεκιν
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr