Ζέκα: «Θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό»

19:18 - 31/05/2020

Σε συνέντευξή του στο maisfutebol.iol.pt ο Κάρλος Ζέκα επανέλαβε την επιθυμία του να ολοκληρώσει την...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζέκα: “Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό”

Ο Κάρλος Ζέκα εξέφρασε την επιθυμία του να τελειώσει την καριέρα του αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και τον Ανδρέα Σάμαρη. Το άρθρο Ζέκα: “Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό” εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ζέκα: «Θέλω να κρεμάσω τα παπούτσια μου στον Παναθηναϊκό»

Ο Κάρλος Ζέκα για ακόμα μια φορά υποστήριξε πως θέλει…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Κ. Ζέκα: «Θέλω να κρεμάσω τα παπούτσια μου στον Παναθηναϊκό»

Την επιθυμία του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Κάρλος Ζέκα σε συνέντευξη που έδωσε.  Συνέντευξη στην ιστοσελίδα “maisfutebol.iol.pt” παραχώρησε ο αρχηγός της Κοπεγχάγης και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, Κάρλος Ζέκα, όπου αποκάλυψε ότι προέτρεψε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να μετακομίσει στην Μπενφίκα , ενώ αναφέρθηκε στον Ανδρέα Σάμαρη και στην επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. “Ο Βλαχοδήμος ήταν ο συγκάτοικός μου στον Παναθηναϊκό και είχαμε πολύ καλή σχέση. Είναι καταπληκτικός χαρακτήρας, θέλει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Με ρώτησε για την Μπενφίκα και τον προέτρεψα να πάει με… κλειστά μάτια. Γνωρίζω το μεγαλείο της, παρ’ ότι δεν ε

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ζέκα: «Θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό»

Σε συνέντευξή του στο maisfutebol.iol.pt ο Κάρλος Ζέκα επανέλαβε την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ενώ ξεκαθάρισε ότι προέτρεψε τον Βλαχοδήμο να πάει στην Μπενφίκα. Το άρθρο Ζέκα: «Θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ζέκα: «Θέλω να κρεμάσω τα παπούτσια μου στον Παναθηναϊκό»

Το μεγάλο δέσιμο που έχει με τον Παναθηναϊκό φανέρωσε ακόμα μία φορά ο Κάρλος Ζέκα, ενώ στη συνέντευξη του σε πορτογαλική ιστοσελίδα μίλησε και για τη σχέση του με τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο και Ανδρέα Σάμαρη. Όσον αφορά τον Βλαχοδήμο, αποκάλυψε ότι τον προέτρεψε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα: «Ο Βλαχοδήμος ήταν ο συγκάτοικός […]

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο