Τσιτσιπάς: «Θρησκεία μου, η ισότητα των ανθρώπων» (pic)

08:38 - 02/06/2020

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε το δικό του μήνυμα για τη δολοφονία του αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό στη Μινεάπολη.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς: Η ισότητα των ανθρώπων είναι η θρησκεία μου

Διαβάστε το στο

Τσιτσιπάς: «Η ισότητα των ανθρώπων είναι η δική μου θρησκεία» (pic)

Το δικό του μήνυμα κατά του ρατσισμού, έστειλε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.        

Διαβάστε το στο

«Η ισότητα των ανθρώπων είναι η θρησκεία μου», αναφέρει η τελευταία ανάρτηση του Έλληνα τενίστα...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τσιτσιπάς: «Η ισότητα των ανθρώπων είναι η θρησκεία μου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στέλνει το δικό του μήνυμα για τη δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ. «Η ισότητα των ανθρώπων είναι η θρησκεία μου», έγραψε συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media ο Τσιτσιπάς. Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά: Δείτε ακόμη: Πρώην πράκτορας FBI: Η πραγματική αποστολή των αστυνομικών είναι ο πόλεμος

Διαβάστε το στο politik.gr

«Η ισότητα των ανθρώπων είναι η θρησκεία μου», αναφέρει η τελευταία ανάρτηση του Έλληνα τενίστα, Στέφανου Τσιτσιπά στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media. Μία αναφορά που ο Έλληνας πρωταθλητής «συνοδεύει» με μία φωτογραφία που δείχνει δύο χέρια -μαύρο και λευκό-, πιασμένα μαζί και παραπέμπει, χωρίς πάντως να σημειώνεται, στην δολοφονία του 46χρονου Αφροαμερικανού Τζοτζ […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)