Τσιτσιπάς: «Θρησκεία μου, η ισότητα των ανθρώπων» (pic)
08:38 - 02/06/2020
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε το δικό του μήνυμα για τη δολοφονία του αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό στη Μινεάπολη.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιτσιπάς: «Η ισότητα των ανθρώπων είναι η δική μου θρησκεία» (pic)
Το δικό του μήνυμα κατά του ρατσισμού, έστειλε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.
Διαβάστε το στο Τσιτσιπάς: Η ισότητα των ανθρώπων είναι η θρησκεία μου
«Η ισότητα των ανθρώπων είναι η θρησκεία μου», αναφέρει η τελευταία ανάρτηση του Έλληνα τενίστα...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤσιτσιπάς: «Η ισότητα των ανθρώπων είναι η θρησκεία μου»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στέλνει το δικό του μήνυμα για τη δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ. «Η ισότητα των ανθρώπων είναι η θρησκεία μου», έγραψε συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media ο Τσιτσιπάς. Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά: Δείτε ακόμη: Πρώην πράκτορας FBI: Η πραγματική αποστολή των αστυνομικών είναι ο πόλεμος
Διαβάστε το στο politik.grΤσιτσιπάς: Η ισότητα των ανθρώπων είναι η θρησκεία μου
«Η ισότητα των ανθρώπων είναι η θρησκεία μου», αναφέρει η τελευταία ανάρτηση του Έλληνα τενίστα, Στέφανου Τσιτσιπά στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media. Μία αναφορά που ο Έλληνας πρωταθλητής «συνοδεύει» με μία φωτογραφία που δείχνει δύο χέρια -μαύρο και λευκό-, πιασμένα μαζί και παραπέμπει, χωρίς πάντως να σημειώνεται, στην δολοφονία του 46χρονου Αφροαμερικανού Τζοτζ […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr