Μπέος: «Απάλλαξαν τον Καραπαπά για να είναι στην Τούμπα - Εθνικός κωλοτούμπας ο Κούγιας - Δεν είμαι υπάλληλος του Σαββίδη»

14:14 - 02/06/2020

Μπέος: «Απάλλαξαν τον Καραπαπά για να είναι στην Τούμπα - Εθνικός κωλοτούμπας ο Κούγιας - Δεν είμαι υπάλληλος του Σαββίδη» 02/06/2020

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέος: «Απάλλαξαν τον Καραπαπά για να είναι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ»

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε με τον Κώστα Καραπαπά, στον Αλέξη Κούγια, τις εκλογές στη Σούπερ Λίγκα και στους Ιβάν Σαββίδη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε το στο

Μπέος: Απάλλαξαν τον Καραπαπά για να είναι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ

Για το επεισόδιο που είχε με τον Κώστα Καραπαπά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τις επικείμενες εκλογές στη Super League αλλά και τον Αλέξη Κούγια, μίλησε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Αναλυτικά όλα όσα είπε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στο Metropolis 95.5 FM: Για την καραντίνα: «70 μέρες ο κόσμος ήταν κλεισμένος και σιγά σιγά επανέρχεται στην κανονικότητα. Καλώς ή κακώς πρέπει να λέω την αλήθεια, τόσο στο προσφυγικό όσο και με τον κορωνοϊό η κυβέρνηση τα πήγε πολύ καλά. Αυτή η ταραχή που προκαλούν κάποιοι τον κόσμο η σημερινή κυβέρνηση δεν θα κάνει το λάθος να δώσει τα 20 δις σε δικούς τους και να τα δώσει στον κόσμο για να καλύψει το χαμένο έδαφος». Για τις εκλογές της Σούπερ Λιγκ 1: «Μου είνα

Διαβάστε το στο thestival.gr

Μπέος: «Απάλλαξαν τον Καραπαπά για να είναι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ»

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε με τον Κώστα Καραπαπά, στον Αλέξη Κούγια, τις εκλογές στη Σούπερ Λίγκα και στους Ιβάν Σαββίδη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη. Σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του ο Αχιλλέας Μπέος στάθηκε στις επερχόμενες εκλογές της Λίγκας και την υποψηφιότητα του Αλέξη Κούγια, μίλησε για τις επιτροπές της […] The post Μπέος: «Απάλλαξαν τον Καραπαπά για να είναι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Μπέος : “Απάλλαξαν τον Καραπαπά για να είναι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ”!

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τις εκλογές της Σούπερ Λιγκ 1, στις οποίες ο Αλέξης Κούγιας θα είναι υποψήφιος για την προεδρία, το επεισόδιο που είχε με τον Κώστα Καραπαπά στο Πανθεσααλικό, ενώ αναφέρθηκε και στις επιτροπές της Λίγκας και της ΕΠΟ, τις οποίες χαρακτήρισε «εξαρτημένες». Παράλληλα, αναφέρθηκε στους Ιβάν Σαββίδη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Βαγγέλη […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)