Συγκλονίζει ο πατριός της 23χρονης Αλεξάνδρας για τον άδικο χαμό της (BINTEO)

01:13 - 03/06/2020

Η Κόρινθος παραμένει ανάστατη από τον θάνατο της 23χρονης Αλεξάνδρας. Μιας νεαρής κοπέλας που μια επέμβαση ρουτίνας έμελλε να γίνει η αρχή του άδικου τέλους της. Μουδιασμένοι είναι όλοι, στο άκουσμα της τραγικής είδησης που έγινε γνωστή αργά το απόγευμα της Δευτέρας. Μια 23χρονη κοπέλα από την Κόρινθο που έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή εδώ και 10 ημέρες τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Η περιπέτειά της ξεκίνησε από μια επέμβαση ρουτίνας. Ο πατριός της νεαρής κοπέλας, μίλησε για όσα οδήγησαν στον τόσο άδικο χαμό του παιδιού του. Πήγε για μια επέμβαση ρουτίνας. Για έναν καυτηριασμό που κρατάει 10 λεπτά. Ο γιατρός μας καθησύχαζε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Εκείνη έλεγε ότι πονάει. Το πρωϊ όταν ε

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 27χρονης που μπήκε στην εντατική λίγο μετά τη γέννα

«Τι θα πω εγώ αύριο μεθαύριο στο παιδί» δήλωσε ο σύζυγος της 27χρονης

Διαβάστε το στο tanea.gr

Συγκλονίζει ο πατριός της πανέμορφης 22χρονης Αλεξάνδρας: Δυστυχώς το παιδί μας το χάσαμε...

Στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" μίλησε συντετριμμένος ο πατριός της άτυχης 22χρονης Αλεξάνδρας,  η οποία έφυγε άδικα από τη ζωή μετά από μια  επέμβαση ρουτίνας, η οποία κατέληξε σε τραγωδία. Η κοπέλα αφού έκανε την επέμβαση επέστρεψε στο σπίτι της και  είχε  αφόρητους  πόνους, ενώ την επομένη μέρα ο γιατρός που την χειρούργησε είπε πως πρέπει να μεταφερθεί αμέσως σε νοσκομείο της Αθήνας καθώς τα νεφρά της δεν λειτουργούσαν. Σύμφωνα με όσα καταγγέλουν οι γονείς της το ασθενοφόρο χρειάστηκε 8 ώρες μέχρι να πάει να...

Διαβάστε το στο entertv.gr

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 27χρονης Δώρας: «Ελπίζουμε μόνο σε θαύμα»

Από μια κλωστή κρέμεται η ζωή της 27χρονης Δώρας από την Ηλεία, που είναι εγκεφαλικά νεκρή λίγες ημέρες αφότου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Τι είπε ο σύζυγος της που δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τους βρήκε.Σε ένα θαύμα ελπίζει πλέον η οικογένεια της 27χρονης Δώρας, της νεαρής γυναίκας από το Βαρθολομιό Ηλείας που μπήκε στην εντατική λίγη ώρα μετά από γέννα στις 18 Μαΐου. «Είναι εγκεφαλικά νεκρή, δε ξέρουμε κάτι άλλο. Δεν υπάρχουν ελπίδες, μόνο ένα θαύμα. Είναι διασωληνωμένη από τις 18 του μήνα» είπε ο σύζυγος της Δώρας στο Star. «Τι θα πω εγώ αύριο μεθαύριο στο παιδί, η γυναίκα μου πώς πέθανε; Μας καλεί ο μαιευτήρας, μου λέει «μήπως είχε θέμα η Δώρα με την καρδιά της». Μας είπε ότι έπα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη