Να «μαζέψει» τα... «αμάζευτα» προσπαθεί η Όλγα Γεροβασίλη
17:02 - 30/10/2019
Να «μαζέψει» όσα η ίδια με δηλώσεις της ανέφερε επιχειρεί η κυρία Όλγα Γεροβασίλη δείγμα του ότι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ επικρατούν πολλές και ετερόκλιτες τάσεις για την στάση του κόμματος στην προανακριτική επιτροπή της Novartis.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης η γραμματέας της ΚO του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για την επιστολή του κ. Αλέξη Τσίπρα προς τον πρόεδρο του κοινοβουλίου.
Μεταξύ άλλων η κυρία Γεροβασίλη ρωτήθηκε εάν οι δηλώσεις Πολάκη πως θα εμφανιστεί στην επόμενη συνεδρίαση της προανακριτικής και θα αποχωρήσει μόνο με την συνδρομή της φρουράς αποτελούν και επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι προσωπική του άποψη» ξεκαθάρισε η ίδια για να προσθέσει
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr