Τζιάνα Φλόιντ: "Ο μπαμπάκας μου άλλαξε τον κόσμο"

09:00 - 03/06/2020

Καθισμένη στους ώμους του παλαίμαχου ΝΒΑερ, Στέφεν Τζάκσον, η Τζιάνα Φλόιντ, κόρη του Τζορτζ Φλόιντ, συγκίνησε τον κόσμο φωνάζοντας με χαμόγελο "ο μπαμπάκας μου άλλαξε τον κόσμο".

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η 6χρονη κόρη του Φλόιντ φώναξε: Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο (ΦΩΤΟ)

Συγκινητική στιγμή με την κόρη του αδικοχαμένου Αφροαμερικανού να συμμετέχει σε διαδήλωση

Διαβάστε το στο aek365.com

Συγκινεί η κόρη του Τζορτζ Φλόιντ:«Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο» (video)

ΚΟΣΜΟΣ  Συγκλονίζουν τα λόγια της 6χρονης κορούλας του Τζορτζ Φλόιντ, Τζίτζι, η οποία με υπερηφάνεια δηλώνει ότι «ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο». Viral έχει γίνει το βίντεο με την μόλις 6 ετών Τζίτζι να βρίσκεται ψηλά στους ώμους του πρώην παίκτη του ΝΒΑ, Στίβεν Τζάκσον και χαμογελαστή να λέει τη συγκινητική φράση. Ο πρώην μπασκετμπολίστας σταρ, ο οποίος ήταν φίλος του Τζορτζ Φλόιντ, δήλωσε πως σχεδιάζει να στηρίξει το κοριτσάκι που δεν έχει πλέον πατέρα, μετά τη δολοφονία του από λευκό αστυνομικο, όπως αναφέρει το CBS News.           Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.                   «My Daddy Changed The World!!!» When You Remember GeorgeFloyd Make Sure You Remember Th

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Συγκλονίζει η 6χρονη κόρη του Τζορτζ Φλόιντ - "Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο" [βίντεο]

Στο βίντεο, η μικρή Τζιάννα Φλόιντ είναι ανεβασμένη στους ώμους του πρώην παίκτη του ΝΒΑ, Στέφεν Τζάκσον, ο οποίος ήταν φίλος με τον 46χρονο.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Συγκινεί η κόρη του Τζορτζ Φλόιντ:«Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο» (video)

Viral το βίντεο με την 6χρονη κόρη του Τζορτζ Φλόιντ

Διαβάστε το στο mononews.gr

Kόρη Τζορτζ Φλόιντ: «Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο»

Η οργή σε ολόκληρο τον πλανήτη για τη δολοφονία του […] Το άρθρο Kόρη Τζορτζ Φλόιντ: «Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Η κόρη του Φλόιντ φωνάζει: «Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο»

ΒΙΝΤΕΟ - Η κόρη του Φλόιντ φωνάζει: «Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο» 03/06/2020

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Τζορτζ Φλόιντ: Συγκινεί η 6χρονη κόρη του - Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο

Η κόρη του Τζορτζ Φλόιντ δηλώνει περήφανη για τον πατέρα της και τονίζει πως «άλλαξε τον κόσμο».Η κόρη του Τζορτζ Φλόιντ είπε ότι «ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο», όσο ήταν ανεβασμένη στον φίλο του και πρώην αστέρα του NBA Στέφεν Τζάκσον. {https://www.instagram.com/p/CA8-_agn1Dr/} Παράλληλα, η 6χρονη Τζιάνα βρέθηκε μαζί με την μητέρα της και χήρα του Τζορτζ Φλόιντ Ρόξι Ουάσινγκτον, σε μια συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο της Μινεάπολης την Τρίτη. «Στο τέλος της ημέρας αυτοί πάνε σπίτι τους και είναι με τις οικογένειές τους», δήλωσε η Ουάσινγκτον. «Η Τζιάνα δεν έχει πατέρα. Δεν θα τη δει ποτέ να μεγαλώνει, να αποφοιτά. Δεν θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία στον γάμο της», δήλωσε εμφανώς συγκινημένη

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Τζιάννα Φλόιντ: «Ο μπαμπάκας μου άλλαξε τον κόσμο» (vid)

Το συγκλονιστικό μήνυμα της κορούλας του Τζορτζ Φλόιντ, Τζιάννα, από τους ώμους του παλαίμαχου ΝΒΑερ, Στέφεν Τζάκσον.

Διαβάστε το στο to10.gr

Συγκινεί η 6χρονη κόρη του Τζορτζ Φλόιντ: Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο

Ο άτυχος 47χρονος Αφροαμερικανός έγινε σύμβολο διαμαρτυρίας, καθώς η δολοφονία του από αστυνομικούς αποτέλεσε τη σπίθα για την έκρηξη οργής στις ΗΠΑ, η οποία επεκτείνεται, πλέον, και σε άλλες γωνιές του πλανήτη.

Διαβάστε το στο efsyn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)