Boeing 737 MAX: Στο «μικροσκόπιο» της Επιτροπής Εμπορίου της Γερουσίας το μοιραίο αεροσκάφος
10:49 - 03/06/2020
Στις 17 Ιουνίου, αναμένεται να καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής Εμπορίου της Γερουσίας σχετικά με την πιστοποίηση του αεροσκάφους Boeing 737 MAX που έχει εμπλακεί σε δύο τραγικά αεροπορικά δυστυχήματα μέσα σε ένα πεντάμηνο που στοίχισαν τη ζωή σε 346 ανθρώπους, ο διοικητής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) Στιβ Ντίξον.
Η επιτροπή ανακοίνωσε ότι ο Ντίξον θα καταθέσει για ζητήματα που σχετίζονται με τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την πιστοποίηση και τη λειτουργία των αεροσκαφών του συγκεκριμένου τύπου που έχουν καθηλωθεί από το Μάρτιο του 2019.
Η πρακτική που εφάρμοσε η FAA για μεγάλο χρονικό διάστημα, αναθέτοντας τις διαδικασίες πιστοποίησης των αεροσκαφών σε εργαζόμενο
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr