Η Έρρικα Πρεζεράκου εξομολογείται: «Ήμουν έγκυος αλλά το έχασα...»
11:06 - 03/06/2020
Συνέντευξη στο περιοδικό YOU παραχώρησε η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως πριν από τρία χρόνια είχε μια άτυχη εγκυμοσύνη...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Έρρικα Πρεζεράκου εξομολογείται: «Έμεινα έγκυος και έχασα το παιδάκι στους 4 μήνες»
Η γνωστή αθλήτρια μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της
Διαβάστε το στο Η Έρρικα Πρεζεράκου εξομολογείται: «Ήμουν έγκυος αλλά το έχασα...»
Συνέντευξη στο περιοδικό YOU παραχώρησε η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως πριν από τρία...
Διαβάστε το στο ZouglaΈρρικα Πρεζεράκου: «Έμεινα έγκυος και το έχασα το παιδάκι στους 4 μήνες»
Δείτε όσα είπε η Έρρικα Πρεζεράκου στον Γιώργο Λιάγκα.
Διαβάστε το στο Έρρικα Πρεζεράκου: Έμεινα έγκυος και το έχασα το παιδάκι στους 4 μήνες
«Δεν έχω συνηθίσει να μοιράζομαι με τους ανθρώπους προσωπικά πράγματα» ανέφερε η Έρρικα Πρεζεράκου στον...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Έρρικα Πρεζεράκου εξομολογείται: «Έμεινα έγκυος και έχασα το παιδάκι στους 4 μήνες»
ΕΛΛAΔΑ
Για την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Η γνωστή αθλήτρια εξομολογήθηκε στον Γιώργο Λιάγκα ότι πριν τρία χρόνια είχε μείνει έγκυος, αλλά δυστυχώς στον 4ο μήνα έχασε το παιδί που κυοφορούσε.
«Είχα μια αποβολή, πρώτη φορά το είπα αυτό. Δεν έχω συνηθίσει να μοιράζομαι με τους ανθρώπους προσωπικά πράγματα. Όταν κάτι έχει ηρεμήσει μέσα μου, είναι και πιο εύκολο να μιλήσεις γι’ αυτό. Αυτό συνέβη πριν τρία χρόνια. Τότε είχα πάρει και το σκυλάκι μου για να μεγαλώσουν μαζί. Έμεινα έγκυος και το έχασα το παιδάκι στους 4 μήνες. Το βίωσα πολύ στενάχωρα. Ήταν η πίεση της καθημερινότητας και της δουλειάς μου που το προκάλεσε όλο αυτό. Είχα ένα απ
Διαβάστε το στο topontiki.grΈρρικα Πρεζεράκου: Έμεινα έγκυος και απέβαλα στους 4 μήνες (vd)
Για την ατυχή εγκυμοσύνη της μίλησε η αθλήτρια, Έρρικα Πρεζεράκου, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στον ΣΚΑΙ. «Είχα μια αποβολή, πρώτη φορά το είπα αυτό. Δεν έχω συνηθίσει να μοιράζομαι με τους ανθρώπους προσωπικά πράγματα. Όταν κάτι έχει ηρεμήσει μέσα μου, είναι και πιο εύκολο να μιλήσεις γι’ αυτό. Αυτό συνέβη πριν τρία χρόνια. Τότε […]
Διαβάστε το στο politik.gr