Κατερίνα Στικούδη: Σφουγγαρίζω με τις ώρες στο σπίτι – Στην καραντίνα δεν υπήρχε γωνίτσα που δεν ξεσκόνισα

19:42 - 03/06/2020

Στην κάμερα του «Happy Day» και τον Μιχάλη Πλεμμένο μίλησε η εκρηκτική και σέξι Κατερίνα Στικούδη, η οποία μεταξύ άλλων εξήγησε πόσο υστερική είναι με την καθαριότητα. The post Κατερίνα Στικούδη: Σφουγγαρίζω με τις ώρες στο σπίτι – Στην καραντίνα δεν υπήρχε γωνίτσα που δεν ξεσκόνισα appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νοικοκυρά η Κ.Στικούδη: «Σφουγγαρίζω με τις ώρες στο σπίτι» (βίντεο)

Η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη με το νέο της βίντεοκλιπ, στο οποίο δείχνει ότι είναι μια «καυτή» νοικοκυρά, μάλιστα σε ερώτηση που δέχθηκε εκπομπή παραδέχθηκε ότι αυτές οι εικόνες... μάλλον είναι μέρος της καθημερινότητας της.  «Σφουγγαρίζω με τις ώρες στο σπίτι. Τώρα με την καραντίνα δεν υπήρχε γωνίτσα που δεν ξεσκόνισα... Μου αρέσει να έχω τον άντρα μου να τον περιποιούμαι, να τον φροντίζω, να τον προσέχω, γι΄ αυτό κι εκείνος κάνει πράγματα για μένα που δεν μου αρέσει να κάνω μες στο σπίτι… μαγειρεύει. Κάπως έχουμε μοιράσει τις δουλειές» εξήγησε μιλώντας για τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη. Και συνέχισε για την καταδυνάστευση των γυναικών από την εικόνα τους: «Εμείς αναγκαζό

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας